Levent Nazifoğlu: ''Ya Tudor gidecekti ya da Sneijder" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Levent Nazifoğlu: ''Ya Tudor gidecekti ya da Sneijder"


721431.jpg

Galatasaray'ın eski yönetici Levent Nazifoğlu, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Öne çıkanlar şu şekilde:

"Ya Tudor gidecekti ya da Sneijder"

"Sneijder’in durumuyla ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum ama soyunma odasında yaşanan olaylardan sonra ya Tudor gidecekti ya da Sneijder. Yönetim Tudor’un kalması yönünde karar verdi.Tudor’un oynatmak istediği bir sistem var. O sistemde bir 10 numara olsun istemiyor. Bu hocayla devam edecekseniz de, onun fikrine saygı duymak zorundasınız."

"Bu iki ismin de Galatasaray’a faydalı olacağına inanıyorum"

"Hem Gomis hem de Belhanda bu zamana kadar kendilerini kanıtlamış isimler. Muhtemelen transferlerinden önce de Scout ekibi ve Tudor beraber oturup karar vermişlerdir. Oyun sistemine uyacağına karar verilince ütçeleri doğrultusunda da hareket etmişlerdir. Benim dönemimde de Maicon ve Belhanda ile ilgilenmiştik ama o zaman uygun olmamıştı. Zaten böyle yıldız isimleri kadroya katmak istiyorsanız bütçe ayırmanız gerekiyor. Bu iki ismin de Galatasaray’a faydalı olacağına inanıyorum. Bundan sonra Galatasaray’ın önceliği sağ ve sol taraflarar defansif oyuncular olmalı diye düşünüyorum."

"Sinan Gümüş’e teklifler olmuştu"

"Benim olduğum dönemde Sinan Gümüş’e teklifler olmuştu. Takım ismi olarak şu an hatırlamıyorum ama hem Almanya hem de Hollanda’dan isteyen takımlar olmuştu. Geçen sezon onun için pek iyi geçmedi. Uzun süreli bir sakatlığı oldu sonrasında da form tutması biraz zaman aldı.

Ben Galatasaray taraftarı olarak şampiyonluk bekliyorum tabiki de. Tudor istediği sistemi kurup takım olabilirlerse Şampiyonluk ihtimali olduğuna inanıyorum.
Yönetime geri dönmeyle alakalı eskisi kadar soğuk değilim. İlk bıraktığım dönemde kesinlikle böyle bir düşüncem yoktu ama şimdi dediiğim gibi o kadar soğuk değilim. Şu an dinleniyorum. Zaten mayıs ayında seçimler olacak. O zaman tekrar değerlendiririz."

Ajansspor
 
Sneijder’in durumuyla ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum ama soyunma odasında yaşanan olaylardan sonra ya Tudor gidecekti ya da Sneijder.

Hocaya taraf olmayan bertaraf olacak
Ibizalilar, muhtemel transferlere kulubu kotuleyenler sanli formamizi artik ruyasinda gorecek
 
Ne soyunma odasıymış arkadaş. Tudor'a bir mobbing yapılmış o da şimdi yönetim vasıtasıyla yapıyor. Bu duruma düşüren yönetimde kenara çekilmiş izliyor. Oyuncuya dayalı düzen kurarsan katlanırsın.
 
Dursun da baktı böyle olmuyor seni gönderdi.

"Benim dönemimde de Maicon ve Belhanda ile ilgilenmiştik"
Nasıl bir gerizekalısınız ki 3 sene boyunca bu adamlardan birisi ordan oraya kiralık gezerken getiremediniz sonra gittin serdara kefil olup josueyi aldın.
 
Bu ne konusuyor sen önce serdar azizin hesabini ver

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu Suriye'liler Dursun ve yönetimini komple linç ederlerse onlara karşı olan düşüncelerim %0.00000000000000000000000000000000000000000000000.1 olarak fln değişebilir.
 
Üst Alt