Levent Şahin: "Yeni transferlerimiz fiziksel olarak hazır değil" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Levent Şahin: "Yeni transferlerimiz fiziksel olarak hazır değil"


1568406363095.png

Levent Şahin: “Öncelikle rakibi tebrik ediyoruz. Bugün oynayan, oynamak için gelen ve iyi mücadele eden bir rakibe karşı mücadele ettik. Gol geç gelince biraz bocaladık. Geçiş hücumlarında biraz daha seri olsaydık sonuç farklı olurdu. Milli ara dönüşlerinde bunlar oluyor.”

Levent Şahin: “Yeni transferlerimiz fiziksel olarak hazır değil. Lemina 4-5 aydır maç oynamadı. Ancak ellerinden geleni ortaya koydular. Falcao’yu oyunda tutmak istedik ancak son 10 dakika çok yorulduğunu işaret etti. Zamanla takım kondüsyon anlamında da daha iyi olacaktır.”

Levent Şahin: "Galatasaray, tabii ki çok fazla kulvarda mücadele edecek. Galatasaray olduğu içindir bu. Zorlu değil ama meşakkatli bir süreç. Üstesinden geleceğiz, hocamız ve oyuncu arkadaşlarımız sayesinde."

Levent Şahin: "Alınabilecek en güzel sonuçları alacağımızı düşünüyorum. Belli bir süreçte zorlanacağımız olacaktır ama biz Galatasaray'ız. Bulunduğumuz kulvara, bu yarışlara alışığız."

Levent Şahin: "Tribünde yer alan değerli hocamız Fatih Terim, mesai arkadaşlarım Hasan Şaş ve Ümit Davala'ya takımımız adına bu galibiyeti armağan ediyorum."
 
Kayıpsız atlatmak çok önemliydi yine de. Takım toparlanacak illa. O zamana kadar en az kayıpla gidersek önümüze kimse çıkamaz zaten. 4-4-2 oynamamız lazım ama. Bunu tekrarlıyorum sürekli papağan gibi ama 4-4-2’ye döndüğümüz zaman bence takım bayağı kendine gelecek. Bu takım 6. haftadaki Fenerbahçe galibiyetiyle kendine gelir. O zamana kadar Brugge ve Yeni Malatya maçları çok ama çok zor geçecek ama Kayserispor maçı gibi savaşa savaşa kazanmamız gereken maçlar. Puan kaybına tahammülümüz yok şu anda. İlk 2 haftadaki puan kayıplarının telafisi anca Yeni Malatyaspor ve Fenerbahçe maçlarından galip gelirsek olur. Ondan sonra puan kaybına tahammülümüz olur ama şu durumda yok. Alanyaspor yarın yenerse yoluna girecek bir şeyler.


iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Ortaya koydugumuz oyun sadece fiziksel eksiklik ile aciklanamaz. Ilk 11 baslayan oyuncularin 8 tanesi gecen seneki takimdan, hatta Nzonzi de tas gibi yani hazir olmayan 2 futbolcu vardi Falcao ve Lemina.

Kötü oyundan ziyade sacmasapan bahaneler bulmaniza kiziyorum ben bugün icin.
 
Kötü hocamızın doğru bir söylemi olmuş. Zannediyorum takımın kalitesini arttırsın diye aldığımız adamların çoğu adam akıllı yaz kampı yememiş, Falcao ve Babel hariç hiçbiri geçen yılın sonunu takımlarının 11'inde bitirememiş. Babel'le Feghouli de milli takım maçlarından, turnuvalarından hacamat olmuş oyuncularımız maalesef. Takımın taktiksel olarak bin tane eleştirilecek yeri var da fiziksel olarak hazır olmadığımız da bir gerçek. Hoş bu adamları satın aldığımız kulüpler de takımında tulum çıkarıp 11 olan oyuncusunu 2 sene bedelsiz kiralamıyor, fahiş fiyatlarla satıyor zaten. Ucuz etin yahnisi bu kadar. Fiziği toplayınca ne kadar karlı iş yaptığımızı daha iyi anlayacağız.
 
Üst Alt