Levent Tüzemen: "Bruma Tottenham'a gitti gibi görünüyor" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Levent Tüzemen: "Bruma Tottenham'a gitti gibi görünüyor"


bruma.jpg

Sabah Gazetesi Yazarı Levent Tüzemen, Bruma'nın Tottenham'a satılması iddiasını değerlendirdi.


Bruma’nın Tottenham’a satıldığı haberini Sabah Gazetesi’nde değerlendiren Levent Tüzemen şu ifadeleri kullandı:

“G.Saray’ın mevcut bütçe yapısı Bruma’nın istediği yıllık 3 milyon Euro’yu verecek güçte değil. Bruma Tottenham’a gitti gibi görünüyor. Bu transfere geniş pencereden bakalım:
1-G.Saray yönetimi Bruma’yı Avrupa kupalarında oynatıp parlattıktan sonra satabilseydi daha çok kazanırdı. Ancak Bruma’nın 2018’de bitecek sözleşmesi ‘bedavaya’ gitme riskini de taşıyor.
2-G.Saray’a Bruma 12 milyon Euro’ya mal oldu. İspanya’daki kiralık dönemlerinden G.Saray 1.9 milyon Euro kazandı. G.Saray 15 milyon Euro’ya satarak zarar etmeyecek.
3-Bruma yetenekli ve hızlı bir oyuncu. Maalesef karakter olarak kıskanç ve egoist. Rodrigues’e yaptığı tavırlar altyapısının yeterli olmadığını gösteriyor. Bu da sık sık krize neden olabilir.
4-Oyun içindeki egoist yapısı nedeniyle takımda yeterince kabul görmüyor. Josue dışında diğer takım arkadaşlarıyla yeterli iletişimi yok.”

Gama Spor
 
Sözlesme yenilmesen elin mahkum ya satacaksin yada adamin istedigi paralari vereceksin. hangisi daha büyük zarar olur bilemem
 
“G.Saray’ın mevcut bütçe yapısı Bruma’nın istediği yıllık 3 milyon Euro’yu verecek güçte değil."

yew ha ha
 
15 diyolarsa 11-12 çıkar kesin.

1 sene sözlesmesi kalmis Bruma'yi 10 Milyon ve üzeri bir paraya satmayi becersinler forumu terk ederim bir daha da girmem. Bu kadar iddialiyim bu konuda.

Dursun denen beceriksiz herif yok pahina satar Bruma'yi. Sonucta 1 senedir hala kontrat yenilemeyi beceremeyen bir adamdan bahsediyoruz.

Demin gördüm "Bruma'ya o kadar yillik verecek halimiz yok" diye haberler cikmis. Ulan sen degil misin Eren gibi Serdar gibi Tolga gibi berbat ötesi futbolculara 2 Milyonlari sak sak diye dagitan? Utanmadan tassak geciyorlar bizimle namussuzlar.
 
Üst Alt