levent tüzemen | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Gazeteci, spor yazarı ve televizyon yorumcusu. İzmir doğumlu. Bir dönem Altay spor takımında futbol oynadı. Spor yazarlığına 1978 yılında Ege Express gazetesinde başladı. Ardından Yeni Asır, Sabah, Fotomaç gibi gazetelerde çalıştı. Spor yazarlığı yanı sıra Kanal A, Atv gibi kanallarda, iki sene Bizim Stadyum isimli programda yorumcu olarak yer almıştır.

Günümüzde Sabah ve Foto Maç gazetelerinde spor yazarı ve A Spor ekranlarında spor yorumcusu olarak çalışmalarını sürdüren Levent Tüzemen sıkı bir Galatasaray taraftarı ve kulübün kongre üyesidir. 2021 yılında corona virüs nedeniyle hastanede tedavi görmüştü.
 
Eskiden severdim artik iyiden iyi saçmalıkta sınır tanımıyor.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
zavallının teki birkaç futbolcunun himayesinde onlara hizmet ederek evine ekmek götürmeye çalışan garip bir adam çokta üstüne gitmiyorum.
 
selcuk inan'dan para aldigini düsündügüm adam. hic sevmiyorum kendisini kusura bakmasin.

Para alıyor mu bilemem de selçuk bu adama içerde ne olursa haber veriyor bu kesin bundan dolayı da bu herif tv de selçuku yalıyor bugünkü maçta 89.dk da topu kaptırdıktan sonra geriye koşamayan bir adamı savunması milli takım 11 ine onu yazması zekamızla dalga geçmekten başka bir şey değildir


Aslolan Galatasaray'dır
 
asıl bu levonun bjk maçında gomis penaltıyı kaçırdığı andaki videosu varsa görmek lazım

erman programda acayip dalga geçmişti gol kralını 2 dkda sattın diye
 

Çiğköftelerde tabiki yalakadan:

Ak Parti’nin tek başına iktidar olduğu 1 Kasım seçimlerini çiğköfte ile kutladılar. Sultangazi’de bulunan Ünlü Malatya Çiğköftecisi Ak Parti’nin zaferini müşterileri ile beraber kutladı.

1 Kasım seçimlerinin ardından AK Parti’nin resmi olmayan sonuçlara göre yaklaşık yüzde 50 oy oranıyla tek başına iktidar olması yurt genelinde coşkulu ve ilginç kutlamalara neden oldu. Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi’nde bulunan Ünlü Malatya Çiğköftecisi’de ücretsiz çiğköfte dağıttı.

Ülkenin istikrara ihtiyacı olduğunu ve milli iradenin ülke istikrarına yönelik kullanılmasına çok sevindiğini belirten işletme sahibi Ramazan Aydın, Ak Parti’nin seçim zaferini bayram olarak değerlendirdi.
 
Üst Alt