Leyla'dan Sonra | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Leyla'dan Sonra


Leyla'dan sonrayı özetlemek gerekirse; İstanbul Çapa Tıp fakültesi öğrencilerinin başlattığı ve 43 fakültede devam eden bir proje. Amacı hastanede tedavi görmekte olan minik kardeşlerimizin dileklerini gönüllü kişiler tarafından gerçekleştirilmesini sağlamak.

Böyle bir projeye başlama sebeplerini buradan öğrenebilirsiniz. (http://www.leyladansonra.com/leyla-kimdir.html)
Aynı zamanda siteyi inceleyerek daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.

Dün twiter sayesinde tanıştım bu güzel projeyle. (Twitter)
Bir kardeşimizin isteği beyaz önlük, steteskop ve ameliyat elbisesiydi. Aklıma forum üyelerimizden @Melih Peker geldi. Sağolsun desteğini esirgemedi ve siteyle iletişime geçti. Daha sonra yapılan geri dönüşte kardeşimizin dileği için farklı bir gönüllü ile görüşme halinde oldukları söylenmiş ve farklı dileklere yönlendirilmiş.

Sağolsun onları da gerçekleştirdi zaten. Bir kez daha tesekkür ediyorum bu güzel projeye desteği için.

Süreç şu şekilde işliyor; Leyla'dan Sonra | Anasayfa bu linkten kardeşlerimizin dileklerini görüyoruz. Dileği gerçekleştirmek istediğiniz kardeşimizin sayfasına girip alt kısımdaki formu dolduruyorsunuz. Daha sonra size dönüş yapılıyor. Sizden önce başka biri iletişim haline geçtiyse, sizi farklı bir dileğe yönlendiriyorlar. Eğer daha önce iletişime kimse geçmediyse, o konuyla alakalı adres bilgileri veriliyor sizde istenilen dileği kargoluyorsunuz. Görüşme imkanı varsa kendiniz götürüp bizzat da teslim edebiliyorsunuz.

------- Kardeşlerimizin istekleri çok basit şeyler aslına bakarsanız. Çoğu oyuncak, kitap, bisiklet, boyama kitabı tarzı şeyler. Desteğinizi esirgemeyeceğinizi bildiğimden bu konuyu açtım. Yurtiçi veya yurtdışı olanaklarınız dahilinde minik kardeşlerimizin yüzünü güldürebilirsiniz.

Konunun uzun soluklu olması dileğiyle...

Güzel bir örnek ile de sonlandırayım yazımı.
Bu kardeşimiz Emre Mor ile tanışmak istiyormuş. Leyla'dan Sonra | Muhammet Fikret
17620429_669183536624879_7071610882246773755_o.jpg
 
Arkadaşlar bu projeden Danyal Admin'imiz sayesinde haberdar oldum.İncelediğim kadarıyla tıp fakültesi öğrencileri kendi fakülte hastanelerinde maddi ve manevi ihtiyaçları olan çocukların bu ihtyaçlarının karşılanması için gönüllü olmuşlar ve süreci kendileri yönetiyorlar.

Çok basit katkıda bulunabilirsiniz, oturduğunuz yerden hiç kalkmadan herhangibir internet alışveriş sitesinden alışveriş yapıp kargolatabilirsiniz.

50 tl bile olsa sizin cebinizden inanın birşey eksiltmez.Ama bu çocuklara hem manevi destek hem de hastalık sürecinde çok önemli dayanma gücü sağlamış olursunuz.İnanç bağlamında da çok büyük getirileri olduğunu düşünüyorum.
 
Evet beyler iletişime geçtiğiniz arkadaşları ve süreci buradan bizle paylaşın ki hem konu yukarıda kalsın, hem süreç hakkında bilgilensin üyelerimiz.
 
Güzrl bir proje. Destek verenleri tebrik ediyorum. Diğer çocuklara bakarken böyle bir resim gördüm. Sanırım bir futbolcuyla tanışmak istiyor
bc3fdf4e9f239b40c9a06e74fa19fffa.jpg
 
Son düzenleme:
Bisiklet, fotograf makinesi gibi istekler var. Aramizda 3-5 birsey toplayip cocuklari sevindirsek. Inaniyorum ki desteklemek isteyen üyelerimiz olacaktir. Bu kardeslerimiz herseyden kiymetli.
 
\updullah



daha önce yolladığımız mavi helikopter arızalı çıkmış , zamanı dolduğundan iade edememişler.

Satıcı ile iletişime geçip rica ettik kırmadılar.

Ürün teslim edilene kadar yenisini başka bir firmadan sipariş geçtik.

Hobby_3421901.jpg


Kesenize göre ihtiyacını karşılayabileceğiniz birçok çocuk hasta mevcut.

Leyla'dan Sonra | Anasayfa

updullah/
 
Üst Alt