LG G6 Resmi Olarak Tanıtıldı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

LG G6 Resmi Olarak Tanıtıldı!


6a93aada95ea0129d1da9850ce8891fef8257a43.png

LG'nin merakla beklenen yeni amiral gemisi cihazı sonunda resmi olarak tanıtıldı.

Günlerdir, hatta aylardır görsellerinden özelliklerine kadar sürekli sızan, bir şekilde ortaya çıkan LG G6, sonunda resmi olarak MWC 2017'de görücüye çıktı. Geçtiğimiz yıl büyük beklentiler ve bolca aksesuar ile tanıttığı G5 modelinde beklediğini bulamayan LG, bu kez şansını yeni amiral gemisi cihazı G6'da deneyecek.

Büyük ekran konusuna epey kafayı takmışa benzeyen LG, G6 cihazında da son derece ince çerçeveli bir ekran tasarımı sunmuş. LG, G6'nın kullanıcının eline tam oturması konusuna baya kafayı takmış gibi ziya G6, en olarak biraz dar denebilir. Bu da cihazın büyük ekranına rağmen avucunuza tam oturmasını sağlıyor.

Google Asistan Desteği

G6 konusunda en büyük yeniliklerden biri de, şu ana kadar sadece Pixel cihazlarında olan Google'ın yapay zekalı asistanı 'Google Asistan'ın bulunacak olması. Bu konuda LG, G6 ile rakiplerinin amiral gemisi cihazlarından şu an için bir adım önde diyebiliriz.

Kamera Kalitesinde Önemli Yenilikler

Çift, geniş açılı kamerası sayesinde daha başarılı fotoğraflar çekebilenn G6, ayrıca HDR10 sistemine de sahip. Bu da cihaz ekranının renk paletinin ciddi anlamda geniş olması anlamına geliyor. Yani G6 ile çekilen fotoğraflar, çok daha fazla rengi yakalayıp sunabildiği için daha canlı, daha gerçekçi ve kaliteli durmakta.

İşte LG G6'nın özellikleri:

IPS LCD kapasitif 5.7-inç, 1440 x 2880 piksel (ortalama 565 ppi) QHD, Gorilla Glass 3 korumalı ekran (Alway-on özelliği de mevcut)
Qualcomm Snapdragon 821 çipset
2x 2.35GHZ ve 2 x 1.6GHz olmak üzere dört çekirdekli işlemci
Adreno 530 grafik işlem birimi
6GB RAM
32/64GB sabit depolama alanı ( 256GB'ye kadar arttırılabilir)
13MP + 13MP lazer otofokuslu çift arka kamera
5MP ön kamera
Parmak izi okuyucu sensör
Google Asistan desteği
Gorilla Glass 5 destekli arka panel
Suya ve toza karşı dayanıklılık (IP68, 1.5 metrede 30 dakikaya kadar dayanabilmekte)
3300mAh batarya
Qualcomm Quick Charge 3.0
Android 7.0 Nougat işletim sistemi
Mistik beyaz, astro siyah, buz platin olmak üzere 3 farklı renk seçeneği

Webtekno

 
LG yi hic begenmezdim ama bu telefon onceki modellere gore daha iyi gozukuyor. Ozellikleri de iyi bana gore. S8 veya bunu alabilirim.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
 
LG dandik bir marka genel olarak. Tüm ürünleri çabuk bozulmaya meyilli ve ekran kalitesi olarak piyasanın en kötülerinden. Sharp-Samsung-Sony-Panasonic gibi panel üreten firmaların yanına yaklaşamazlar ekran görüntü kalitesi olarak. Telefonlarında da bu var.

3000TL civarı bir fiyatla çıkar en iyi ihtimal, bir ay sonra satmaya kalk 1400TL zor verirler.
 
LG kronik problemlerini bu cihazda da halledemezse ciddi darbe alır. Bootloop diye bir kabus var ki kamera kalitesini bile unutturdu
 
G5 şuan 300€ adamlar satamiyor.

Ram yükseltme ile bu işler olmuyor kağıt üzerinde orgazm olup gerçeği kabul etmeyenler alıp kullansın.


Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk
 
LG alınmaz. 5-6 ay sonra bootloop oluyor, bu cihazda da aynı sorun olacak büyük ihtimal.
Dogrudur, hic kullanmadigim icin o tecrubeye sahip degilim sadece goruntu ve kagit uzerindeki ozellikleri iyi telefon dusuncesi yaratiyor. Bootloop sorunu varsa ciddi bir problemdir, eger onu halletmislerse belki iyi satilir. Gerci ben hep Samsung aldigim icin buyuk ihtimal Galaxy S8+ alirim.
 
Android işletim sistemi kullanan firmaların yalancı olduğu ve müşteriyi kandırdıkları bir gerçek.

Nedir bu kandırma?

En ucuz oem parça olan RAM miktarını yüksek tutmak, 4GB-6GB vs...

Kamerayı sadece megapixel'den yani boyuttan ibaret sanan cahil büyük bir kesimin olması ve firmaların 16MP-18MP-21MP gibi ticari oyun içerikli ölçekler kullanması.

Ancak işin içine girince bu cihazların kameraları da rezil, performansları da rezil.


Apple Türkiye hariç çok mantıklı bir firma. ABD'de fln yaşasam kullanacağım tek telefon markası İphone olur. 800 kendi para birimine resmen bedava. Türkiye'de ise fahiş örgüt baronlar yüzünden 4000 kendi para birimi 5000 kendi para birimi.
 
Apple ve Samsungcu tayfanin begenmeyecegi telefon olur her zaman oldugu gibi.

Her sene SIFIR yeni telefon alanlar var deli gibi.
 
Son düzenleme:
Iphone da niye bu program durduruldu hatası alınmıyor.? O kadar Android kullandım Nexus den tut one plus one lara kadar s7 edge mi den z5 mi den Hepsini kullandım hiç biri şuan kullandığım Iphone Se deki pratikligi kaliteyi vermedi. Bu zamana kadar mallık etmişim en büyük mallıgımda iphone 6s imi sırf 16gb diye gidip sıfır s7 edge ile değiştirmek oldu. Ekranı kırıldı elimde kaldı samsung 5 aydır ekran uretmiyor internette ekran var Original mi değil mi bilinmiyor ama fiyatlar 300€ dan başlıyor telefon 480€ zaten


Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk
 
2 yıldan beri G3 kullanıyorum kasma donma vs hiç bir problemim, sorunum olmadı. Tek sorun şarjın 3-4 içinde bitmesi. Xiaomi powebankım olmadan dışarı çıkamıyorum. 3000 Mah batarya var ama telefonun ekranı 2k olunca şarj en fazla 3-4 saat dayanıyor. Adam gibi şunların testlerini yapın, optimizasyonunu sağlayın. İstersen 33000 mah koy şarj 3-4 saat gidince bir anlamı kalmıyor.
 
Son düzenleme:
3000-3500 tl buna vereceğine millet gider iphone yada s8 alır daha iyi.fiyatını 2000-2250 civarına indirse hiç değilse alternatif olur ama bu fiyat politikasıyla başarılı olamaz.
 
Üst Alt