Lig TV'ye Protesto! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Lig TV'ye Protesto!


154aemenu_ust.gif



Daha önce fikstüre müdehale etmekle ve Türk Futboluna yaptığı yatırımı geri çıkarabilmek için bazımıza Play Off 'u musallat etmekle suçladığımız Lig TV, aslında en büyük suçu, çıkarları doğrultusunda bu kirli düzeni sürdürmeye yönelik girişimleriyle işlemiştir.



Bu sezon birçok arkadaşımız, "sırf Lig Tv 'ye kızdığı için, çok sevdiği takımından ayrı kalamayacağı" gerekçesiyle decoderleri iade etmeyeceğini söylemiş, decoder iade edenler ve etmeyenler arasında tartışmalar yaşanmıştı. Oysa Ömer Güvenç 'in kadromuzu diğer takım yönetici ve teknik adamlarına sızdırması, yayın yönetmenin canlı yayında Galatasaray 'a küfretmesi, Fenerbahçe 'liliğini gizlemeyen Şansal Büyüka ve çetesinin Türk Futboluna yön verme çabalarına hepimiz şahit olduk. Bunları unutmamak, hepimizin Galatasaray 'lılık görevi olmalıdır.



Lig TV 'nin menfaatleri doğrultusunda geldiğimiz nokta, ligin bitmesine 6 hafta kala 9 puan fark yakalamış Galatasaray 'ın, 31nci hafta da Kadıköy 'de şampiyonluk turu atması engellenmiş, açık ara en iyi futbolu oynamasına rağmen, gelinen noktada şampiyonluğu "futbol dışı etkiler ile" kaybedebilir noktaya getirilmiştir.



Tanıdığım birçok Fenerbahçe 'li, futbol olarak hiçbirşey oynamamalarına ve kadro kalitelerine bakmaksızın, son maçı kazanarak ligi şampiyon bitireceklerini söylemektedir. 10 larca maç saha kapatılmasını göze alarak Galatasaray 'a son maçta her türlü psikolojik ve fiziki eziyetin yapılacağı bir ortamdan bahsedilmektedir. Galatasaray 'lı oyuncuların maçtan istediği skorla ayrılması durumunda can güvenlikleri de ciddi olarak tehdit altında olacaktır. Bu ortamda maça hazırlanmak bile kolay olmayacaktır.



Lig Tv bu ülkenin Futbol Patron 'u değildir, olmamalıdır. TFF ve bazı kulüpler bu oyunun parçaları olabilirler lakin Galatasaray 'lılar bu duruma en ağır tepkiyi vermelidir. Gelecek sezon hiçbir Galatasaray 'lının bu oluşuma para kazandırmaması bu sebeple önemlidir. Yapmamız gerekeni Galatasaray 'ın büyüklüğünü hatırlatarak, kendilerini tarafsızlığa davet etmek olmalıdır.



Saygılarımla.
 
Cevap: Lig TV 'ye Protesto !



bende bunu bekliyordum içimizde hala lig tv kullanan binlerce GS lı var iptal ettirmezsen türk futboluda buralara gelir dedik
 
Cevap: Lig TV 'ye Protesto !



Yazıda bahsi geçen konuların tamamında aynı düşünüyorum. Mayıs ayı sonunda taahhüdüm doluyor, Lig TV' yi iptal edip ben de bireysel tepkimi ortaya koyacağım.



Ancak, Galatasaray SK yönetiminden Digiturk' e çok açık olarak bir tepki gösterilmedikçe, bireysel eylemler ile bir sonuç alınamayacağını düşündüğümü de belirtmek isterim.
 
Cevap: Lig TV 'ye Protesto !



Ben kullanıyorum. Sözleşme yenilemedim ancak. Aradılar kabul etmedim. Haziran 10'a kadar devam ediyor. Bugünki gelişmelerden sonra kapatıyorum eve gider gitmez. İzlemeyeceğim maçlarımızı da.
 
Cevap: Lig TV 'ye Protesto !



Abi facebook'da bi etkinlik açsak LigTV iptal diye GSC adına güzel olmaz mı? en azından kitlemizi görmüş/göstermiş oluruz
 
Cevap: Lig TV 'ye Protesto !



Şu süreçte en sağlam tepki herkesin decoderleri iade etmesi olurdu.

Hala iptal etmeyenler de hiç konuşmasın boşuna.
 
Cevap: Lig TV 'ye Protesto !



Ya eskiden Lig Tv'mi varmış ben radyodan dinlerdim maçları o UEFA yı kazandığımız yıllarda CİNE5 vardı o zamanlar..
 
Cevap: Lig TV 'ye Protesto !



Az önce tekrar aradılar. İptal sebebini öğrenmek için.



Cevabım ; Lig tv nin kalitesiz yayın ve taraflı yayın anlayışı. Gidin Lig Tv nizi , o çok sevdiğiniz koruduğunz, fenerbahçe taraftarına satın. Ama şunuda unutmayın bu ülkede fenerbahçeden büyük Galatasaray vardır dedim.
 
Üst Alt