Ligde İlginç Şeyler Oluyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ligde İlginç Şeyler Oluyor


Biraz beyin firtinasi yapalim , sizce niye diyerek bu sorulari yoneltiyorum

* bir basaksehir gercegi var , bu nasil basarildi , resmen sampiyon olur olmaz , hukumet destekli ya da degil , 4 buyuklerden kat be kat ucuz maliyetlerle kurulan bir takim tum buyuklere kan kusturuyor , son 20 macta 1 maglubiyetleri var , Gs gibi takima iki kez 4-0 , bir kez 5-1 lik yapiyor , nasil ?

* senelerdir kafasini kaldiramayan fb 11 macta 17 puanla son 20 senenin en kotu lig baslangicini yapiyor , onca harcanan paraya ragmen ne sonuc alabiliyor ne futbol oynayabiliyor

* son 2 senenin sampiyonu , sampiyonlar ligindeki o cikisina ragmen son 7 macta 5 kez kazanamiyor , ligin mutevazi takimlarina ust uste puanlar saciyor

* herkesin hayali olan ersun faktoru , yeni acilan stat etkisi ve tarihte odenmeyen paralarla olusturulan kadroya ragmen rezil rusva bir trabzonspor , evinde 4 ler 6 lar yiyen bir takim

* ve son olarak buyuk maclarin hayal kirikligi , td ogutucu , en buyuk parayi harcayan ama kargasanin kavganin sonu gelmeyen GS

buna karsin toparlanan kayseri , sivas , bursa , goztepe gibiler

Neden ? Ve acaba iyi mi kotu mu ? Bu durum aslinda iyi de isimize mi gelmiyor tum buyuk takim taraftarlari olarak

fikirleriniz nelerdir
 
Özet:

Parayla saadet olmaz. Küçümsemeyi bırakın. Adamlar takım olmuşlar ve ciddi oynuyorlar. Galatasaray ve Fenerbahçe gibi özellikle Beşiktaş gibi laubali değiller.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Güzel bir restoran açıyorsun. Dekorunu, ışığını, masasını, sandalyesini, tabağını, çanağını, çatalını, bıçağını çok zevkli bir şekilde seçiyorsun. En kaliteli ürünleri getiriyorsun. Sonra mutfağa aşçı diye torna tesfiye ustası sokuyorsun. Adam eti yakıyor, sosa tuz diye hindistan cevizi atıyor. Yandaki mahalle esnafı da menemen ile işi götürüyor.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Abi başakşehir için taraftar baskısı yok. Başlarında 12 sene kendilerinde çalışan aynı TD. Son 3 senedir de oturmuş takımları var. Avcı zaten bu işi artık öğrendi. Kaliteli oyuncular da gelmeye başlayınca adamlar oynuyorlar. Açık konuşayım. Biz şampiyon olamazsak, Beşiktaş'a pek şans vermiyorum, Başak alır gider. Ne yapıp ne edip bu sezon şampiyon olmak zorundayız.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Basaksehirin sampiyonluguna kimse uzulmez ki zaten

Benim için kimin şampiyon olduğunun önemi yok, biz dışında. Her türlü üzülürüm. Ancak bu takım Beşiktaş deplasmanında ne yapacak? Konsantre bir Beşiktaş başaktan bile iyi oynuyor. Bizim takım cesur oynamayı öğrenmediği sürece büyük maçlarda başarılı olamayız. Ve tabiki fırsatları değerlendirmeden. 16 tane şut pozisyonu yakalayıp 1 gol atıyorsun. Rakip takım 6 şut pozisyonu 5 gol. Küçük maçlarda çok daha fırsat olduğu için göze batmıyor fakat, Takım bütünüyle son paslarda çok kötü.


iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Ligde ilginç olan hiçbir şey yok. Son derece olağan ve basitçe anlaşılabilir şeyler oluyor.

Galatasaray yeni bir takım ama iyi kadrosu var ve lider. Ancak hocası geçen seneden beri büyük maçlarda sıkıntı yaşatıyor, çünkü korkuyor.

Fenerbahçe kötü ve son anda yapılan kadro planlaması ve Tudor benzeri gereksiz detaylarda boğulan hocası yüzünden geride ama bence tamamen bitik değiller henüz.

BJK ligin en iyi kadrosuna sahip ama doygun ve yaşlı. Hocası da ligin en iyisi. CL motivasyonları ligde yok ama hala şampiyonluk için en az bizim kadar şansları var.

Başakşehir takımının hakkında burada anlatılan gerçeğin sadece %10'u. Klasik Türk geleneği olarak meyve veren ağacın taşlanması durumu. Evet siyaset desteği var. Bu yüzden örneğin büyükler ile oynarken ezilmiyorlar diğer takımlar gibi. Ama bu ülkede çok siyaset destekli takım gördük. Hiçbiri bu kadar organize ve başarılı olamadı. Üstelik şu ülkede üç büyükler kadar siyasi desteği hiçbir takım hiçbir zaman görmemiştir. Büyüklerin silinen vergi borçlarına 50 tane Başakşehir kurulur. Statlara filan hiç girmiyorum. Burada sürekli çamur atmakla uğraşırken görmediğimiz şey çok kendinden emin ve planlı bir başkanları ve gerçekten ligin Şenol Güneş'den sonra en iyi hocalarına sahip olduklarıdır. Adamlar adım adım inşa ettiler bu takımı. Bu seneki transferleri unutun ve geriye bakın. Fenerbahçe'nin kovduğu Babacan milli takıma yükseldi. Kimse yüzüne bakmıyordu. Bekir ve Emre de öyle. Galatasaray'ın maç oynatmadan gönderdiği Yalçın yıllarca takımı taşıdı. Uğur ve Ferhat bekleri idi. Epureanu ise denk getirilip alınan biri. Mahmut ise herşeyini burada geliştirdi. Visca scout transferleri. Cengiz gözümüzün önünde idi onlar aldı. Çünkü sadece Abdullah Avcı hemen hemen her hafta Altınordu tesislerine gidip oyuncu izlemiş. Santrforları ise yıllarca Batdal idi. Geçen sene devre arası büyüklerin istemediği Adebayor'u alıp hazırladı adamlar. Şimdi burada bunu yapan yönetim ve hocanın başarısı yok mu? Tek mesele destek mi?

İlginç olan hiçbir şey yok. Herkes hakettiği sırada ve başarıda
 
Üst Alt