Lille Başkanı Çıldırdı: "Terim'i getirin bana" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Lille Başkanı Çıldırdı: "Terim'i getirin bana"


fatih-terim6.jpg


Fatih Terim, Gomis ve Feghouli ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Galatasaray’ın Kardemir Karabükspor’u 7-0 yendiği maçta Bafetimbi Gomis’in attığı 4 gol Fransa’da birinci gündem maddesi oldu…


Bafetimbi Gomis, Galatasaray, Nagatomo ve Feghouli’ye övgüler dizilirken bombayı patlatan ise Canal Plus yorumcusu Pierre Menes oldu…


Canal Football Club programında Galatasaray’ın oynadığı futbolu öven Menes, bu sezon 65 milyon Euro’luk transfer yapmasına rağmen küme düşmemeye oynayan Lille’de Başkan Michel Seydoux’nun hedefinde Fatih Terim’in olduğunu gündeme getirdi.


Seydoux’nun bu sezon küme düşmemeleri durumunda Gomis ve Feghouli’yle birlikte Terim’i de göreve getirmek istediğini, bunu da yakınlarıyla paylaştığını ortaya attı.


Terim’le henüz bir irtibat kurulmadığını ama Seydoux’nun Türk teknik adamın eline 100 milyon Euro’luk bir bütçe vererek ikna edebileceğine inandığı da yine Menes’in iddiaları arasında yer aldı.


Galatasaray'ın başına bu sezonun devre arasında geçen Fatih Terim, sarı-kırmızı takımın puanını 50'ye yükseltti ve şampiyonluğun en önemli takımlarından biri haline getirdi.


Sezon başında West Ham United'dan Galatasaray'a transfer olan Sofiane Feghouli, 22 maçta forma giydi ve 6 gol atıp 8 asist yaptı.


Kariyerinin en verimli sezonunu geçiren Gomis ise 29 maçta 27 gol atıp 6 asist yaptı ve Galatasaray'ın bu sezonki en skorer ismi oldu.


Galatasaray'da Gomis'in 2020, Feghouli'nin 2022 ve Fatih Terim'in de 2019 yılına kadar sözleşmeleri bulunuyor.

Hürriyet
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ahmet, Tarik, Selcuk, Sinan ve Eren'i önden gönderelim, gerisine sonra bakariz.

Madem 100 milyon bütceleri var, bizde kiyak yapip sunlari 3-5 kurusa verelim arkadaslara. ;)
 
O kadar adam istiyorlar ama aralarında garry yok ha. Tam bir futbol zircahiliyle karşı karşıyayız herhal.
 
Üst Alt