Lille OSC Takip Başlığı - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Lille OSC Takip Başlığı


Forveti kaleye geçti kırmızı gördüler haklarıda bitmişti dk60da.
Karşı karşıya kurtardı kaleye geçen forvet


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bunlar da neredeyse bizim gibi sil bastan yeni takim kurdular. Biz uyum sorunu yasamiyoruz simdiye kadarki sürecte, bunlar ise yasiyor gibi gözüküyor. Biraz daha beklemek lazim, asip kesmemek gerek hemen.

Ayrica bana kalirsa Bielsa cok abartilan bir hoca. Kötü TD degil ama burada bazilarinin ballandira ballandira anlattigi gibi acayip kaliteli bir teknik direktör de degil yani.
 
Lille saha lideri bulması lazım aslında hiç kötü oynamıyorlar, hepsinin yaşı çok genç olduğu için kahramanlık peşinde, fazla şey yapmak istiyorlar o yüzden çuvallıyorlar. Tabii net bitirici de lazım yoksa bence orta sahadaki siyahileri baya iyi, bizim takım gibi ısırıyor onlarda. El Ghazi de çok tipik Faslı yani tamam kardeş yeteneklisin anladık da 1v11 oynanmıyor futbol.
 
Bakalım bugün şeytanın bacağını kırabilecekler mi? Rakip de lige fena başlamamış 1 galibiyet 2 beraberlik şimdi de evlerinde oynayacaklar bakalım neler olacak.
 
İstanbulsporlu Mehmet Zeki Çelik, Fransız kulübü Lille'le 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Bonservis bedelinin %50'si eski kulübü Bursaspor'a gidecek.

DhlSy6xWAAACDPS.jpg
 
Geçen sene Bielsa ile adeta FM takımı yapılmıştı ama küme düşmekten zor kurtuldular. Bu sene de Zeki Çelik dahil yine pek çok genç isim alındı ama takım çok daha iyi. Ligde 2.sıradalar.

Monaco leş durumda. Lyon bu sene biraz CL'ye önem verecek gibi. Marsilya istikrarsız. Diğer takımlardan da böyle aşırı zirveyi zorlayacak takım yok gibi. Bence sezonu ilk 3'te bitirip seneye CL'ye katılabilirler.

Zeki için de ilk senesinde büyük başarı olur.
 
Üst Alt