Lille, Servet Çetin'in peşinde! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Lille, Servet Çetin'in peşinde!


Fransa’da lider durumda bulunan Lille Kulübü, transfer listesine aldığı milli oyuncu için sarı-kırmızılı yönetimden randevu istedi. Fenerbahçe maçında gözler Servet Çetin’de olacak.



servet292.jpg




Galatasaray bu sezon dibe vurmasına karşın takımın önemli isimleri Avrupa piyasasının takibine girdi.



Sarı-kırmızılılarda yönetimin yeni sezon için ikinci kaptanlığa getirmeyi planladığı tecrübeli savunma oyuncusu Servet Çetin'e, Fransa'nın Lille ekibi talip oldu. Bu sezon Fransa'da performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken ve liderlik koltuğunda oturan Lille'in, 29 yaşındaki oyuncuyu izlemek için gelecek hafta Türk Telekom Arena'daki Fenerbahçe derbisine temsilci göndereceği öğrenildi.



Fransızlar'ın, sarı-kırmızılı kulüpten randevu da istediği ve Galatasaray Scout Ekibi'nin başındaki Cüneyt Tanman'a bilginin verildiği ortaya çıktı. Şampiyonlar Ligi'ne iddialı bir ekip kurmak için çalışmalarına şimdiden başlayan Lille'in, sarı-kırmızılı kulübe 4 milyon euro bonservis vermeyi planladığı belirlendi. Lille Teknik Direktörü Rudi Garcia'nın, Servet'in alınmasında ısrarlı olduğu kaydedilirken, milli oyuncunun da Avrupa'ya açılma konusunda bu kez kararlı olduğu ifade edildi.



Sözleşmesi 2012'de bitecek olan Servet Çetin'den para kazanmak isteyen Galatasaray'ın ise kararını sezon sonuna bıraktığı bildirildi. Servet 2 yıl önce yine bir Fransız takımı olan Marsilya'nın gündemine gelmiş ve kulüpler uzun süren pazarlıklar sonunda 8 milyon euro bonservis karşılığında anlaşmaya varmıştı. Ancak Marsilya'da Başkan Diouf'un görevden alınması üzerine bu transfer askıya alınmıştı.



milliyet
 
Cevap: Lille, Servet Çetin'in peşinde!



4 milyon euro bonservisi ancak Rus ve Katar'dan verirler. Haberin yalan olduğu kanaatindeyim. Lille çok daha iyi stoperler bulabilir.
 
Cevap: Lille, Servet Çetin'in peşinde!



4 milyon euro bende inanmıyorum.Tarihin kazığı olurdu.Keşke lan keşke.
 
Cevap: Lille, Servet Çetin'in peşinde!



Fransa'da Marsilya'yi desteklerdim Lille'e geçis yaparim, Servet'ten bizi kurtadiklari için.. Iste Lille sehri bize 20 km uzaklikta, her maça gider, Servet'e her maç küfrederim...
 
Cevap: Lille, Servet Çetin'in peşinde!



Cidden teklif varsa gitsin. Gecen sefer Marsilya'ya gidemedikten sonra 1 yil kendine gelememisti.



Ayrica Arda'yi haketmiyoruz gibi aglak soylemlerde bulunan taraftar Servet giderse zil takip oynayacak.



LESH
 
Cevap: Lille, Servet Çetin'in peşinde!



[video=youtube;0L3aWeDvy8s]https://www.youtube.com/watch?v=0L3aWeDvy8s[/video]



Giderse bu şarkıyla oynuyoruz.
 
Cevap: Lille, Servet Çetin'in peşinde!



Adamlara öneriyorlar Servet iyi futbolcu diye sonra birkaç maç takip ediyorlar ve de vazgeçiyorlar Servet'i almaktan. Hep aynı terane...:eek:
 
Üst Alt