Lincoln hakkında çıkan haberler | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Lincoln hakkında çıkan haberler


Lincoln Zenit'e çok yakın



23 Mart 2009



Takımımız ile Cassio Lincoln arasındaki ipler kopma noktasına geldi.



Performansı ve futboluyla ağır eleştirilere maruz kalan ve UEFA Kupası’nda Hamburg ile oynanan ilk maçta oyundan çıkarken teknik direktör Bülent Korkmaz’a yaptığı el hareketi sonrası şimşekleri iyice üzerine çeken sambacı, Zenit’e yeşil ışık yaktı. Galatasaray’da huzursuz olduğu için ayrılmayı kesin olarak kafasına koyan Lincoln, kendisini ısrarla transfer etmek isteyen Rus kulübüne gitmek için hazırlıklara başladı.



Meira’nın da rolü var



Deplasmandaki Trabzonspor maçının ardından dün de Bülent Korkmaz tarafından yedek kulübesine çekilen Lincoln’ün sezon sonunu beklemek istemediği ve hemen Rusya’nın yolunu tutmakta kararlı olduğu öğrenildi. Galatasaray’ın Zenit’e sattığı Portekizli Fernando Meira’nın da bu transfer harekatında önemli rol oynadığı belirtilirken, sarı kırmızılı yöneticiler ise Brezilyalı yıldızla ilgili kesin kararlarını vermek için sezon sonunu bekliyor. Geçen sezon Schalke 04’ten, Galatasaray’a 4 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli karşılığı gelen ve yıllığı garanti olmak üzere 3 milyon 200 bin Euro’ya 4 sezonluk imza atan Lincoln için hafta içinde Zenit yöneticileri, sarı kırmızılıların kapısını çalacak. Bu arada dün yedek kalan Lincoln’ün gönlünü yine sarı kırmızılı taraftarlar aldı. Galatasaray seyircisi maç öncesi sambacı lehine tezahürat yapıp, yıldız oyuncuyu tribünlere çağırıp alkışladılar. Bülent Korkmaz ise Brezilyalıyı sildiğini adeta gözler önüne serdi. Yedek bıraktığı Lincoln’ü maç boyunca ısınmaya dahi göndermedi.



Kaynak: Hürriyet



26 Mart 2009



LİNCOLN ZENİT'E ÇOK YAKIN!



Lincoln, ST.Petersburg yolcusu. Bavullarını toplayarak İstanbul'dan ayrılan Lincoln'ün samimi olduğu bazı takım arkadaşlarına "Bunun geri dönüşü yok. Gidiyorum ve bir daha geri gelmeyeceğim" dediği öğrenildi.



Kafasında Galatasaray'ı bitirdiği belirtilen Brezilyalı oyuncunun ilk tercih olarak Fatih Tekke'nin takımı Zenit St. Peterburg'u istediği konuşuluyor. Lincoln'ün İstanbul'dan ayrıldıktan sonra Almanya'da menajeri Marcelo Cipriano ile kısa bir görüşme yaptığı ve Zenit'e gitmeye sıcak baktığı belirtildi. Rusya Ligi'nin henüz başında olunması nedeniyle bu transfer için Zenit yönetiminin kısa süre içinde Galatasaray yönetimi ile görüşmeye hazırlandığı ifade edildi.



Sarı-Kırmızılı yönetimin de sorunlu futbolcusundan bir an önce kurtulmak istemesi nedeniyle; Meira'yı Galatasaray'dan kopartıp Zenit'e götüren menajer Marcelo Cipriano'nun Lincoln'ün transferinden de Galatasaray'a bir miktar para kazandırması bekleniyor.



Kaynak : DHA
 
Cevap: Lincoln 'de Zenit 'e mi gidiyor?



Bülent hoca Lincoln ü kazanmasılazım Hasan Şaş'ı Ümit Karan ı nie oynatır anlamıyorm ligin başından beri maç oynamıyan adamlar hele mehmet güven mı takımı kurtarcak Bülent hoca vefa gösterisini bırakmalı artık iyi oynayan adamları almalı takıma
 
Cevap: Lincoln 'de Zenit 'e mi gidiyor?



Lanet olsun aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık dedikleri hadise bu olsa gerek bi türlü kendini futbola işine veremedi oynadımı ağızın açık seyret ama canı istemedimi oynamasın yazık valla verilen paralara geçen süreye :(
 
Cevap: Lincoln 'de Zenit 'e mi gidiyor?



Lincolnün sezon sonu gideceği belli ,sadece gideceği takım ismi belli değil.

Ama zenit ama moskova ama rio daki bir takım olsun hiç farketmez,böylesi sorumsuz ve disiplin yoksunu ruhsuz bir adam gitsinde başka bir şey istemiyorum..
 
Cevap: Lincoln 'de Zenit 'e mi gidiyor?



Ertesi gün başladı bu tip haberler.Bekliyordum zaten.

Boşverin.

Bugün Zenith'e gider,yarın Hertha Berlin'e.

Önemli olan gazete sattırmak ve Galatasaray'ı karıştırmak...
 
Cevap: Lincoln 'de Zenit 'e mi gidiyor?



Ya lincoln e kadar gitmesi gereken o kadar adam varki.



Geçen sene hatırlayın sezon başında fener e gitmek isteyen vardı Feldkamp onu idmana almamıştı biz mükafat olsun diye kaptan yaptık,sahada gören varsa banada haber versin.
 
lincoln16.jpg






Kız arkadaşıyla birlikte Atatürk Havaalanı'ndan 6 bavulla giden Lincoln'ün yönetimden izin almadan Brezilya'ya gitti!.. Lincoln'ün havaalanında Türkçe olarak "Yarın döneceğim" dediği öğrenildi.



Bu arada Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Lincoln bizden 5 gün izin istedi ancak izin vermedik. Geri dönünce cezası verilecek" diye konuşarak Brezilyalı futbolcuya ceza vereceklerinin sinyalini verdi!..



Galatasaray, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada çarşamba gününe kadar izin yapacak. Şimdi merak edilen konu ise Lincoln'ün çarşamba gününe kadar dönüp dönmeyeceği!..
 
Cevap: Şok Lincoln İstanbuldan Ayrıldı!



Kaynak: Maraton.com.tr



Doğruysa bakalım bu krizde daha neler göreceğiz.
 
Cevap: Şok Lincoln İstanbuldan Ayrıldı!



Ah keske kendi kaçarak gitse. Fifa'ya gider güzel bir tazminat davasi açip paralari kapariz.
 
Cevap: Şok Lincoln İstanbuldan Ayrıldı!



bülent hoca sabrımızı taşırma seni severiz ama pazara kadar... sırada kewell var onuda oyundan almalar filan onuda kızdırtma...
 
Cevap: Şok Lincoln İstanbuldan Ayrıldı!



Ne çabuk en büyük değerlerimizi iki günlük yabancılara değişir oldunuz....!!!!



Büyük kaptan pazara kadar değil mezara kadar........!!!!!!!
 
Cevap: Şok Lincoln İstanbuldan Ayrıldı!



bülent hoca sabrımızı taşırma seni severiz ama pazara kadar... sırada kewell var onuda oyundan almalar filan onuda kızdırtma...



Bülent Hoca'nın Kewell'ı oyundan alması Kewell'ın kondisyon yetersizliğindendir. Kewell'ın bize geldiğinden beri 90 dakika oynamışlığı 3-4 maçtır o kadar. Hem Kewell hem kondisyonu olsa bile böyle terbiyesizlik yapmayacak kadar efendidir.



Lıncoln'e gelince artık nereye giderse gitsin umrumda değil. Yeter ki onun aldığı paralar yüzünden maddi bir sıkıntı yaşayıp bir oyuncumuzu daha satmayalım.
 
Üst Alt