Orta sahada sıkıntımız oldugu çok net görünüyor. Mustafa ve Mehmetin yan yana olmayacagıda Rijkaard ve Neskeense sonuna kadar güveniyorum . Ama Ayhan ve Tobi düzelene kadar Barış oynarsa daha iyi olur diye düşünüyorum Sizce?
Hırsı ile agresifliği ile bize çok şey kazandırabilir ama gereksiz çalım girişimleri,artislik hareketleri sonucu top kayıpları ile bir okadar zararı dokunur.Bkz Pana maçı orta sahada saçma sapan top kaybetti
Hırs ı ile agresifliği ile bize çok şey kazandırabilir ama gereksiz çalım girişimleri,artislik hareketleri sonucu top kayıpları ile bir okadar zararı dokunur.Bkz Pana maçı orta sahada saçma sapan top kaybetti 1. de kaleci son anda çıkardı,2. de gol yedik.
@ Okan DAMGACI
Neden bu kadar saçma ve futbol fakiri konular açıyorsun?
Aaa pardon gscimbom forum futbol uzmanı sen ne diyorsan dogrudur
Sen Türkiyenin en iyi sagbeki olarak gösterdigin Sabrinin performansına bak
Aaa pardon gscimbom forum futbol uzmanı sen ne diyorsan dogrudur
Sen Türkiyenin en iyi sagbeki olarak gösterdigin Sabrinin performansına bak
@ Okan DAMGACI
Neden bu kadar saçma ve futbol fakiri konular açıyorsun?
Sabri'yi bugün ben beğendim ancak defansif olarak aksadığını ben de farkettim. Ofanstaki katkısı, özellikle eleştirildiği ortaların isabeti, pasların etkinliği falan çok iyiydi. Defanstaki sorunun sebebi de önünde Keita'nın olmamasıydı. Kanat savunması 2 kişinin yapacağı iş. Sabri tek başına yapmaya çalıştı bunu ilk yarı. Gitti rakip sahada savunma yaptı, sonucunda arkası boş kaldı. Sabri'ye bugün kötü oynadı diyebilmek için kör olmak gerekir.