Linnes, Ezeli Rakiplerine Şampiyonluk Mesajı Yolladı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Linnes, Ezeli Rakiplerine Şampiyonluk Mesajı Yolladı!


DWviMp4XkAANroA.jpg

Galatasaray forması giyen Martin Linnes, 5-0 kazandıkları Bursaspor maçı sonrası yayıncı kuruluşa konuştu. Maça ilk 11’de başlayan ve ikinci yarıda yerini Mariano’ya bırakan Linnes’in açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

Bursaspor maçı hakkında

5-0 çok iyi bir sonuç. Zor bir maç bekliyorduk. Golü erken bulduk. Doğru zamanda attık. Rakibin 10 kişi kalmasıyla ve bizim disiplinli oyunumuzla güzel bir galibiyet aldık.

Şampiyonluk yolunda rakiplere mesaj

Şampiyonluk yarışında birçok takım var. Puanlar yakın. Cuma maçlarını seviyorum. Kazanıyoruz ve rakiplere baskı yapıyoruz. Güzel bir galibiyet oldu. Baskıyı rakiplerin üzerine bıraktık. Çok çok mutluyuz.

AJANSSPOR

GSCimbom Portal
 
Son düzenleme:
Bursaspor karşısında 67 dakika forma giyen ve yerini Mariano’ya bırakan Martin Linnes karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Norveçli futbolcunun sözleri şu şekildeydi:
“5-0 çok iyi bir sonuç. Zor bir maç geçeceğini tahmin ediyorduk. Ama maça iyi ve hızlı başlayan bir Galatasaray vardı. Rakibimizin 10 kişi kalmasıyla da güzel bir sonuç ortaya çıktı.”
“Şampiyonluk yarışında birçok takım var ve puanlar çok yakın. Cuma günleri oynamayı seviyorum çünkü kazanıyoruz ve kazandığımız zaman rakiplerimize baskı uyguluyoruz. Bugün de güzel bir oyun ve galibiyetle ayrılıyoruz ve şu anda o baskıyı rakiplerimize bıraktık.”

galatasaray.org
 
Cok arzulu oynuyor ve hep ileri cikmak istemesi hosuma gidiyor, lakin sakat degilse sag bekin adami Mariano'dur. Arada ciddi klas farki var.
 
Üst Alt