Linnes: "İmzaya hazırım" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Linnes: "İmzaya hazırım"


5bbe435266a97cd2f747a42a

Sezon sonunda kontratı bitecek olan Linnes, Norveç medyasına yaptığı açıklamada, sözleşme imzalamaya hazır olduğunu belirtti.

Sezon sonunda kontratı bitecek olan Linnes, Norveç medyasına yaptığı açıklamada, “Kulüple iyi bir diyaloğum var. Burada önemli olan beni takımda tutmak istemeleri. Bu beni çok mutlu ediyor. Neler olacağını yakın zamanda göreceğiz. Galatasaray kariyerim için önemli bir nokta. Türkiye’nin en üst düzey takımında ve Şampiyonlar Ligi’nde oynuyorum. Bu yüzden başka takımlardan ilgi olması doğal” ifadelerini kullandı.

Fanatik
 
Sn.Denizliye kısa süre içerisinde bugün kadronun yapı taşlarından biri olan Linnes ve Donk'u kadroya kattığı için teşekkür ederiz
 
aynı paraya oynayacaksa sözleşme yapın yok fazla para istiyorum diyorsa basın tekmeyi gitsin.kuzey ülkelerinden daha ucuz maliyetli birini buluruz.bıktım artık bizim yönetimlerin önüne gelen her futbolcunun maaşını yükseltmesine.
 
adam yedek kalıyor sesi çıkmıyor, sahaya konulduğunda ise oyununu oynuyor. takımı vikinglerle doldurmak lazım aslında.
 
KRAL Linnes ile kesinlikle kontraf uzatılmalı.

Kendisini Milli takımda doğru dürüst oynatmayan İsveçli hocasını da esefle kınıyorum.

sent via GSC
 
Riekerink bu adamı bir maç içinde tartaklamış, sonra yerine Sabriyi oynatmaya başlamıştı.

Tudor da Linnes'i fizik olarak beğenmiyor, gitmesini falan istiyordu.

Fatih hocanın elinde adeta küllerinden mi doğdu yoksa biz iyi futbolcuları vasat hocalara mı kurban ediyorduk tartışılır. Aynısını Donk için de söyleyebilirim belki.
 
Üst Alt