Linnes: "Kazandığımız için mutluyuz" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Linnes: "Kazandığımız için mutluyuz"


7e1d0920ca6242a9acbe7a7ebe9baa44.jpeg

Gaziantepspor’u 2-1 ile geçen Galatasaray’da 90 dakika sahada kalan Martin Linnes karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.


Linnes’in açıklamaları şu şekilde:

Zor bir maç oldu. Gaziantep’in kazanmak zorunda olduğunu biliyorduk. Geçen hafta alınan bir mağlubiyet vardı. Camiamız için, onurumuz ve gururumuz için kazanmak istiyorduk. Bunu da başardığımız için mutluyum. Şimdi önümüzdeki üç maça odaklandık.

Gole kadar iyi oynayan bir Galatasaray vardı. Golden sonra oyundan düştük. Rakibin de iyi oyuncuları devreye girdi. Pozisyonlar buldular. İkinci gol gelmeyince rakip de oyuna ortak oluyor. Sonunda kazandığımız için mutluyuz.

galatasaray.org
 
Teknigi ve oyun zekasi iyi... Bu tip oyunculari takimin önemli parcasi haline getirebilmesi gerekir takimin hocasi. Ama kazanan bir takim yaratamadigimiz gibi, faydali olabilecek oyunculari da harciyoruz.
 
Bu adamdan faydalanmak şart ... gerçekten futbolu biliyor hızı var bulduğu şanslarda iyide oynuyor adam tamam belki koşulsuz şartsız banko sağbekimiz olacak diyemeyiz ama bu adam rotasyonda filan gerçekten sağlam iş yapar ...
 
Üst Alt