Linnes mi, Latovlevici mi? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Linnes mi, Latovlevici mi?


Linnes vs Latovlevici


  • Kullanılan toplam oy
    61
NORWAY-Flag-Norwegian-Kindom-Flags-3x5-FT-European-Country-National-Office-Activity-parade-Festival-Home-Decoration.jpg
 
Her türlü linnes. Linnes i bu sene çok beğeniyorum. Düzenli oynarsa 7-8 asist yapar.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Lato çok iyi orta acıyor, bu takımda asist kralı olur diyordum ama su ana kadar hayal kırıklığı oldu.. Defans olarak da cok açık verdi..

Bence Linnes oynamalı..
 
Isla-Dirar çok diri kanat. O yüzden çizgiye inip orta yapacak bi oyuncu kullanmalıyız ki onlar o kadar diri kalmasın, takip etmek orunda kalsınlar. Bu yüzden Lato, Linnes'ten önde.
Ama 90 dakikayı çıkaramayacaktır. Oyunun gidişine göre Linnes'le veya Denayer'le değişecektir. Tudor'un o tarafa taktiksel olarak iyi çalışması lazım. Fenerbahçe için maçın kilidi o bölge, tek şansları.
 
Linnes hız pas ve tempo olarak önde .Tek eksiği fizik gücü diyebiliriz.
Bazıları Lato orta yapıyor diyebilir. Evet orta yapıyor ama nezaman nerde orta yapmasını bilmiyor, ezbere orta yapıyor. Kalite yok.
İleriki zamanlarda ne olur bilmiyorum ama şimdilik Lınnes daha iyi bir seçenek.
 
Kesinlikle Linnes. Linnes hizli bir oyuncu hicbirsey yapmasa defansta acildigimiz anlarda kademe yapar. Iyi bir antrenor bu sorunun cevabini 10 saniye dusunmez.
 
Linnes milli takımında sol açıkta da kullanılıyor bildiğim kadarıyla. Denizli de sağ önde kullanmıştı bir kaç sefer. Önlü arkalı oynasalar Tolga'nın yokluğunda, 60. dakikada da Garry birinin yerine oyuna dahil olsa nasıl olur sizce? Tolga'nın yokluğunda Badou çok arkaya gömüldü, böyle bir durumda ona da daha ofansif bir görev verilebilir.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt