Linnes: "Taraftarımız bizi desteklesin, gerisini de bize bıraksınlar" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Linnes: "Taraftarımız bizi desteklesin, gerisini de bize bıraksınlar"


DFG7hiBXcAMZSxC.jpg

Galatasaray'ın Norveçli sağ beki Martin Linnes, Östersunds ile yapılacak UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında düşüncelerini dile getirdi.

Linnes'in sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri:

"Geçen hafta istemediğimiz bir sonuç aldık. 1 hafa boyunca çok çok iyi çalıştık.Takımımıza güvenim sonsuz, yarın sahaya çıkıp, turu geçeceğimmize inancımız sonsuz.

Avrupa'da oynadığınız bütün deplasman maçları zordur. 2-0 kötü, fazla bir skor ama gayet içi çalıştık. İsveç'te devam eden bir ligleri var. Ligde üst sıralara oynayan bir takım. Onları da küçümsememek lazım. Bir hafta boyunca iyi çalıştık ve umarım bunu sahaya yansıtıp turu geçen taraf biz oluruz.

Biletlerin satıldığı da bizim kulağımıza geliyor. Bizim için çok önemli bir maç. Taraftarımız her zaman yaptığı gibi bizi 90 dakika desteklesinler. Gerisini de bize bıraksınlar.

Geçen hafta aldığımız sonuç kesinlikle olmaması gereken bir sonuç. Bu eleştirilerin gelmesi taraftarımızın bizi ne kadar desteklediğini, kulübüne ne kadar bağlı olduğunu gösterir. Bütün takım olarak tek amacımız yarın taraftarımızı mutlu edebilmek."

Ajansspor
 
işi size bıraktık ilk maçta ne olduğunu gördük bu maçı taraftar kazandırır anca bunlar kendi başına kazanamaz
 
Arkadaslar ben norvecte yasiyorum, norvec halkin 1% bile linnesin kim oldugunu bilmez. Adam milli takimda bile oynamiyor.
norvecli oyuncular caliskandir ve disiplinlidir ama futbol zekalari azdir. Ve dikkatimi cekti , linnes adeptasyon sorunu cekiyor ve ortamda yok. Adam cok yalniz, ve Turkiyedeki sosyal hayati antremandan eve, yani nasil diyim arkadas ortamida onemli.
 
Üst Alt