Lionel Carole Geri Dönüyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Lionel Carole Geri Dönüyor


carole-2.jpg

Sarı-kırmızılı ekiple sözleşme imzaladığı basın toplantısında Lionel Carole hakkında konuşan deneyimli çalıştırıcı, Sevilla’da kiralık oynayan Fransız futbolcunun geri dönmesini istediğini söylemişti. Sezon sonuna dek İspanyol ekibiyle kiralık sözleşmesi bulunan oyuncuyla ilgili Sevilla, tam da Terim’in kendisini istediği dönemde flaş bir karar aldı. Sezonun sonunu beklemeyecek olan İspanyol ekibi, oyuncunun sözleşmesini feshederek devre arasında Carole’ü Galatasaray’a göndermeye karar verdi.

Guilherme geliyor

Brezilya’nın Corinthians ekibinde forma giyen sol bek Guilherme Arana ve kulübüyle her konuda anlaşan ve önümüzdeki günlerde resmi imzayı atacak olan Sevilla, bu transferi gerçekleştirmesiyle zaten fazla forma şansı bulamayan Galatasaraylı futbolcuyu gözden çıkardı.

Terim’in ihtiyaç duyduğu dönemde gerçekleşen önemli gelişme, sarı-kırmızılı camiada yüzleri güldürdü. Sevilla’da 5’i lig olmak üzere 9 maçta forma giyen Carole, sezon başında Galatasaray ile UEFA Avrupa Ligi’nde de sahaya çıkmıştı.

Milliyet
 
Arana çöp , Tavares'i alın Brezilya'dan eğer genç solbek alıcaksanız.

Carol gelmesin zaten yabancı sınırına takılıyoruz.Bundaki beyni kuşa tak ters uçar.Takımda zaten yeteri kadar var bu type oyuncudan.

Telles geliyosa çağırın.
 
Keşke Sevilla beğenip alsaydı. En hoşlanmadığım şeydir, çapsız birini adamdan sayıp güvenmek. İstediğimiz birkaç solbekin transferi olumlu sonuçlanamazsa buna güvenip başka isimlerin zorlanmamasından endişe ederim.
 
Terimin de bu olayı beni öldürecek işte. Napcakmış bu çöpü acaba, dedikleri gibi bu futbolcu seçimi olayından pek anlamıyo galiba.
 
Üst Alt