Lionel Messi Başlığı - Sayfa 63 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Ne kadar dusunulmeden yazilmis bir sey

Bir terorist bir takimi tutunca o takim da terorist mi olmus oluyor

Galatasaray'i tutan cok meshur bir terorist var haberin var mi bundan

Hic dusunmuyor musunuz yazarken, cok ilginc

aynı pankartın Galatasaray tribünlerinde asılmasında sorun görmezsin yani. Adamlar 10mt x 10 mt pankart asmış bir kişinin değil bütün bir taraftar grubunun işi...
 
aynı pankartın Galatasaray tribünlerinde asılmasında sorun görmezsin yani. Adamlar 10mt x 10 mt pankart asmış bir kişinin değil bütün bir taraftar grubunun işi...

Taraftar grubu degil bir kisinin acmasi o PKK bayragi cok belli. Turkiye'de acilmasi suc olur zaten yapan kisi hapse girer. Eminim ki NATO ve AB uyesi olan Ispanya'da da suctur, zaten bir fotograf disinda fotograf yok.

Zaten actiklari diger bayraklar Irak Kurdistani bayraklari. Katalonya da Irak Kurdistani da bulunduklari ulkelerin icinde otonom bolgeler, o yuzden boyle bir referans yapilmasi gayet dogal.
 
Noob dolu milli takıma dönmekle hata yaptığı, buradaki ``Ronaldo Emikleyicileri`` 'nin girdikleri triplerden açıkça anlaşılabiliyor.
Bunların lafıyla Messi başarısız oluyor sanki kendi çaplarında laf atıyorlar salak saçma argümanlarla. Arjantin'den biri görse Messi'ye milli takım üzerinden yapılan eleştirileri bi tarafıyla güler herhalde..
 
Arjantin'in dünkü kadrosuna bakılınca ne kadar boktan olduğu açık zaten, bizim milli takımda olamayacak herifler var, ne hikmetse iyi herifler çağrılmıyor. Maçın özetine bakınca neyin ne olduğu ortada zaten.

United maçı öncesi Dembele, Messi, Suarez sakat bu arada.

Psg maçlarında da Neymar ve Cavani sakattı.
 
Üst Alt