Lionel Messi: "Umarım futbol bana borcunu öder" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Lionel Messi: "Umarım futbol bana borcunu öder"


c455fa3b66604754b66c6c67efe83747.jpg

Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, Dünya Kupası için umutlu konuştu. Arjantin çalıştırıcısı Jorge Sampaoli’nin “Futbol, Messi'ye Dünya Kupası borçlu” sözlerini değerlendiren Messi, “Umarım futbol sonunda borcunu öder” dedi.


FIFA'nın internet sitesine demeç veren Arjantinli yıldız elemelerde beklemedikleri ya da hak etmedikleri bazı sonuçlar aldıklarını belirterek, "Venezuela ve Peru maçlarını kolay kazanmamız gerekiyordu, bunu yapsaydık son maçlardaki sıkıntıları yaşamayacaktık. Takim olarak gelişmeye devam ediyoruz. 2018 Dünya Kupası için Rusya'ya gittiğimizde daha iyi durumda olacağız. Milli Takım daha çok değişim geçirecek." dedi.

Arjantin Milli Takimi Teknik Direktörü Jorge Sampaoli'nin kendisiyle ilgili söylediği "Futbol, Messi'ye Dünya Kupasi borçlu" ifadesini de değerlendiren messi, "Evet bunu duydum. Bana da söyledi. UmarĞm futbol sonunda borcunu öder." ifadesini kullandı.

Messi, 30 yaşInda istediği yerde olup olmadIğIyla ilgili soru üzerine, kişisel ve futbol hayatindan mutlu olduğunu söyledi.
Dünya KkupasI Güney Amerika Elemeleri'nde takImlar arasIndaki seviyenin hemen hemen aynI olduğunu dile getiren Messi, "Rusya'ya gidememek hem benim hem de milli takim için büyük darbe olurdu. Bunu nasıl kabullenirdim bilmiyorum." diye konuştu.

Şili'nin Dünya Kupası'na gidememesini de değerlendiren Arjantinli futbolcu, "Herkes gibi benim için de sürpriz oldu. İyi kadroya sahip büyük bir takım. Son iki Copa Amerika'yı kazandı. Bu da Güney Amerika elemelerinin ne kadar zor olduğunu gösteriyor." yorumunu yaptı.

ntvspor
 
Arjantinin forvet maserati gerisi toros olduğu sürece futbol borcunu ödeyemez..Agüero-Messi-Higuain-Dybala-Di Marialı hücum hattının kupa alamayacak olması üzüntü verici..
 
Üst Alt