Listedeki Sürpriz Fransız: Malouda | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Listedeki Sürpriz Fransız: Malouda


Listedeki sürpriz Fransız!

mes-1323785651.jpg


Fatih Terim'in sarı-kırmızılı yönetime sunduğu transfer listesinde sürpriz bir ismin olduğu ortaya çıktı;



WEBASLAN ÖZEL - Galatasaray'da ara transfer döneminde kadroya yapılacak olan takviyeler için çalışmalar son sürat devam ediyor. Ünal Aysal'ın 'Transferini yarın bitiririz' dediği Jose Antonio Reyes'e soğuk bakan Fatih Terim, sol kanada yapılacak transfer için sarı-kırmızılı yönetime listesini ulaştırdı. Terim'in sarı-kırmızılı yönetime sunduğu transfer listesinde sürpriz bir ismin olduğu ortaya çıktı; Florent Johan Malouda!



Chelsea menajeri Villas Boas tarafından kadroda düşünülmeyen ve sezon sonunda Londra temsilcisi ile olan sözleşmesi sona erecek olan Malouda için nabız yoklamaya başlayan sarı-kırmızılı yönetim, Fransız yıldızın maliyetini masaya yatırdı. Sarı-kırmızılı camianın kulislerinde başkan Ünal Aysal'ın ara transfer döneminde Malouda bombasını patlatarak taraftarlara büyük bir sürpriz yapmak istediği konuşulurken; Malouda - Florya hattındaki en büyük engel olarak ise oyuncunun kariyerine Avrupa'da devam etmek istemesi olarak gösteriliyor.



Ara transfer döneminde Chelsea'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Fransız yıldız için transfer bütçesini zorlaması beklenen Galatasaray'ın bu transferdeki en ciddi rakipleri ise Lazio, Juventus, Atletico Madrid ve Anzhi.. İspanyol basını, önümüzdeki dönemde Manzano'nun görevine son verilerek Bernd Schuster'in Atletico'nun başına geçeceğini ve Alman teknik adamın transfer listesindeki bir numaralı ismin de Malouda olduğu haberlerini sıkça işlemeye başladı.



İspanyol basının yanı sıra İtalyan basını da Lazio ve Juventus'un ara transfer döneminde Malouda için karşı karşıya kalacağını ve ancak bu transferde Torino temsilcisinin bir adım önde olduğunu iddia ediyor.



Galatasaray, Juventus, Atletico Madrid ve Lazio'nun yanı sıra sürpriz bir talip de Rusya'dan çıktı! Tüm Avrupa'da transfer piyasasını sallayan Anzhi'nin Chelsea'nin kapısını 8 milyon euroluk bir teklif ile çalacağı ve bu transfer için de Fransız yıldıza yıllık 4.2 milyon euroluk bir rakam önereceği belirtildi.



[video=youtube;NIVrtyswVLs]https://www.youtube.com/watch?v=NIVrtyswVLs[/video]
 
Cevap: Webaslan '' Listedeki sürpriz Fransız : Malouda ''



Bizim paramız ve alabilecek gücümüz dahilinde Avrupa'dan alınacak en büyük oyuncudur açık söyleyim tam bir yıldız ve tam bize göre
 
Cevap: Webaslan '' Listedeki sürpriz Fransız : Malouda ''



Bu kalite adamları alamayacağımızı biliyorum. Ama geldiğinde takımı sahiplenecek son durak olarak görmeyecek bir seviye alt düzeydeki adamlar da iyi olur bence.



Anladım ama şu an için iyi transfer olur.Takım şampiyon olursa genç yenetekli adamlar o zaman alınır.
 
Cevap: Webaslan '' Listedeki sürpriz Fransız : Malouda ''



6 ay sonra sözleşmesi bitecek oyuncuya 8 milyon euro bonservis verecek kadar çıldırmış olamayız.

Ancak Malouda bize gelirse parçalar geçer.
 
Cevap: Webaslan '' Listedeki sürpriz Fransız : Malouda ''



8 Milyon değil 4 Milyon Euro'ya falan biter bu transfer,yeter ki kendi gelmek istesin ve çok da faydalı olur.
 
Üst Alt