Lochte: "Havuza idrarımı yaptım" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Lochte: "Havuza idrarımı yaptım"


[h=2]Londra Olimpiyat Oyunlarına katılan ve 5 madalyanın sahibi olan ABD'li yüzücü Ryan Lochte, olimpiyat havuzuna idrarını yaptığını söyledi.[/h]

loche600_CYXV6.jpg




Londra Olimpiyat Oyunlarına katılan ve 5 madalyanın sahibi olan ABD'li yüzücü Ryan Lochte, olimpiyat havuzuna idrarını yaptığını söyledi.

Lochte, ABD'li radyo sunucusu Ryan Seacrest'ın, ''havuza hiç idrarınızı yapıyor musunuz?'' sorusuna, ''Elbette, her zaman yapıyoruz'' yanıtını verdi.

ABD'li yüzücü, Londra'da katıldığı yüzme yarışlarında idrarını havuza yapıp yapmadığının sorulması üzerine ise, ''Yarışlar sırasında değil ama ısınırken tabii yaptım'' dedi.

28 yaşındaki Lochte, Londra Olimpiyatları'nda erkekler 400 metre bireysel karışıkta altın madalyanın sahibi olmuş, Michael Phelps ise bu yarışı dördüncü sırada bitirmişti.







Kaynak : Ntvspor .
 
Cevap: 'Havuza idrarımı yaptım''



ben her seferinde yapiyorum okadar guzel bir duyguki anlatamam o soguk suyun icinden bacaginden akiyor sicak sicak cok guzel tavsiye ederim :D
 
Cevap: 'Havuza idrarımı yaptım''



Geçen gün bununla ilgili bir haber vardı. Tüm profesyonel sporcular yapıyormuş özellikle ısınırken bazı hareketler, suda bulunma ve heyecan gibi sebeplerden dolayı bunu normal karşılıyorlar.
 
Cevap: 'Havuza idrarımı yaptım''



Ben olsam yarışdan çekilirdim. :asd:



Neyse gayet normal bir durum, heyecandan ve yoğun stresten insanın idrarı gelebilir. Doğaldır, yarışta onlara engel olmaması için de yapıyorlardır, birçoğu yapıyordur.
 
Cevap: 'Havuza idrarımı yaptım''



kendin yapıp kendin içiyorsun sonuçta:asd: Özüne dönmek diye buna denir heralde :) doğana kadar herkes kendi idrarını içiyor neticede
 
Üst Alt