LoL Takımımız Ligden Diskalifiye Edildi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

LoL Takımımız Ligden Diskalifiye Edildi!


Galatasaray E-Sports bünyesinde yer alan League of Legends takımımız, oyunculara ve koçlara geçmişteki borçlarından dolayı ihtar cezası almıştı. 27 Aralık'a kadar 100 bin TL'yi ödemeyen takımımız ligden diskalifiye edildi ve 2020 Vodafone Freezone Kış Mevsimi turnuvasında yerini alamayacak.

Gerçekten çok üzücü. Mert Hakan'a 7,5 Milyon TL teklif eden, Selçuk'a maç başı 25 bin euro ödeyen kulübümüz, geleceğin en önemli branşları arasında sayılacak takıma 100 bin TL bulamıyor... Sadece bu branşta olsa yine iyi. Erkek basketbola aylardır guard alınmıyor, kadın basketbolda sezonu kapatan yabancı oyuncumuzun yerine hala transfer yapılmadı, erkek voleybola smaçör alınsa ligde favori olacağız ama alınmıyor. Madem destek sağlayamıyorsunuz ya kapatın bu branşları ya da adam gibi sponsor bulun yatırım yapın. Her sene milyon liraları orta sıralarda yer almak için boş yere harcamayalım.
 
Böyle şeylere dikkat etmeyeceksen niye girersin boşuna ele ayağa düşüp, dile düşüyorsun yok parası yetmedi, yok şöyle yok böyle, bu branştan doğru kulübe sempati duyacak çocuklar olacağı gibi antipati de yaratabilir gayet ya adam gibi yap ya da hiç yapma.
 
Üst Alt