Lost | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Lost


Uzun bekleyiş sona eriyor ve Lost 5. Sezon bölümleriyle 21 Ocak'tan itibaren yeniden ekrana geliyor. Lost hakkındaki düşüncelerinizi, yorumlarınızı ve merak ettiklerinizi buraya yazın...
 
Cevap: Lost



Yılın,yüzyılın en güzel dizisi bence.DVDlerini alıp,sonradan izlemeye başlayan şanssızlardanım.2. sezon 13. bölümdeyim.Her bir bölümde daha da çıldırmak üzereyim.Allah başımızdan eksik etmesin :D
 
Cevap: Lost



Son derece sürükleyici bir dizi.Eşim kolay kolay yabancı dizi izlemez. Hele alt yazılı hiç izlemezdi ancak bir kere ısrar ettim, izleyince bırakamadı hatta ben 3.sezon 10. bölümdeyim o 18. bölümde.
 
Cevap: Lost



Surukleyip duruyor milleti iste yoksa cok ahim sahim bir dizi degil. Ilk sezon guzeldi ama sonra yazarlar tozutunca hikayeler de sapitmaya basladi.



Ama izleyecegim tabii ki zira baska dizi yok.
 
Lost hayranlarına kötü haber!..



LOST HAYRANLARINA KÖTÜ HABER!.. DİZİNİN “KATE” KARAKTERİNİ CANLANDIRAN EVANGELINE LILLY OYUNCULUĞU BIRAKIYOR!..







Amerika'da beşinci sezon bölümleri bu hafta yayınlanacak olan 'Lost' dizisinin yıldızı Evangeline Lilly, oyunculuğu bırakacak. Dizi bitince ekrana veda etmek isteyen Lilly, "Hep hayalim olan yazarlığa ve hayır işlerine daha çok vakit ayıracağım" diye konuştu. Yıldız, dizideki Kate Austen rolüyle üne kavuştu.
 
Cevap: Lost



Bu dizinin senaristleri hangi çağda yaşıyor ulan?Böyle senaryo olur mu ulan? Aklıma mukayyet olamıyorum hala...
 
Cevap: Lost



Son sezon değilmi bu sezon eğer öyleyse büyük ihtimal dizi sorularla bitecek ya da Jack'in rüyası falan çıkacak =))))))))
 
Üst Alt