# Luca Toni | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Luca Toni


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslan'a Luca Toni!

"İsterseniz Galatasaray'a getiririz" diyen menajerlere Rijkaard'dan olumlu yanıt gelince yönetim harekete geçti.





luca-toni.jpg




GAZETE HABERTÜRK - ERHAN TELLİ'NİN HABERİ



Menajerler, Bayern Münih'te üçüncü plana düşen Luca Toni'yi Galatasaray'a teklif etti. Rijkaard'dan onay çıkınca Sarı-Kırmızılı yönetim 1.93'lük dev golcü için harekete geçti.

Forvet hattını güçlendirmeyi düşenen Galatasaray'ın kapısına müthiş bir isim geldi. Almanya'nın Bayern Münih takımında Ivica Olic ve Mario Gomez transferleriyle üçüncü plana düşen, teknik direktör Van Gaal'in de planlarında yer almayan İtalyan golcü Luca Toni, Galatasaray'a önerildi. Kulübünden ayrılma hazırlıkları yapan ve Avrupa'nın bir çok kulübünün takibinde olan 1.93 boyundaki tecrübeli golcünün, cazip bir bonservis bedeliyle transfer edilebileceğini bildiren menajelerin bu teklifi, Sarı-Kırmızılı yöneticilerin de ilgisini çekti. Gol yollarında yalnız kalan Milan Baros'a, hava toplarında oldukça etkili bir santrfor olan Luca Toni'nin iyi bir partner olabileceğini düşünen yönetim, Bayern ile görüşme kararı aldı.



-ALMANLAR YÜKSEK UÇUYOR-



32 yaşındaki İtalyan golcü için teknik direktör Frank Rijkaard'ın da onayını alan yöneticilerin, kariyerinde 2006 Dünya Kupası Şampiyonluğu bulunan golcü oyuncunun bonservisini belirleyebilmek için harekete geçtikleri öğrenildi. Galatasaray, bir ara Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olduğu belirtilen Luca Toni için 5 milyon euroluk bir rakamı ayırmayı düşünüyor. Bayern Münih ise 3 sene önce Fiorentina'dan 11 milyon euro karşılığında aldığı dev yıldızı, bu civarda bir rakama göndermek niyetinde. Tottenham'ın da listesini süsleyen Toni'yle ilgili gelişmelerin önümüzdeki hafta netleşebileceği ifade ediliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt