Lucescu: "14 yabancı varsa, 14 de Türk var" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Lucescu: "14 yabancı varsa, 14 de Türk var"


DNFHh9DXcAAJr_z.jpg

Lucescu: "Fatih Terim'in kurduğu genç kadro çok iyiydi. Ancak o isimler erken yurt dışına gittiler ve az oynamaya başladılar." (TRT Spor)

Lucescu: "Milli takıma yardım edebilecek tüm deneyimli oyunculara sağlık durumları el verdiği sürece kapımız açık."

Lucescu: "Türkiye'de 13 yıl önce görev yapmıştım. Bu aralıkta yaşlandım, tecrübe kazandım, akıllandım."

Lucescu: "Geleceğin takımını kuracağız. Birçok yeni genç, tanınmış oyuncu olacak belki. Altnordu'da oynayan oyuncular olacak..."

Lucescu: "Kendi takımında oynamayan bir oyuncuyu Milli Takıma çağırdığınız zaman kolay olmuyor. Sinirli oluyor, odaklanma sorunu yaşıyor"

Lucescu: "Emre Belözoğlu fizik olarak hala çok iyi durumda. Kendi kulübünün de en iyi oyuncularından. Orta sahada pek sorunumuz yok."

Lucescu: "Orta sahada çok sorun yok. Oyuncularımızın yaş ortalaması da düşük. Ama hücumda sıkıntılarımız var. Bir tek Cenk var genç olarak."

Lucescu: "Futbolcular, kulüplerinden milli takıma geliyorlar, 3-4 gün kendi kulüplerini konuşuyorlar. 2. maça bu kalmıyor ve iyi oynuyoruz."

Lucescu: "Barcelona hocası Valverde ile konuştum. Arda'yı biraz antrenmanda fazla kullanmasını istedim. Yardım etmesi için konuştum."

Lucescu: "İzlanda maçında Türk futbolunun karakteristik özelliklerini kullanmak istedim. Teknik, sürat... Ama affedilemez hatalar yaptık."

Lucescu: "Benim için önemli olan topa sahip olma. O modu sahada işlemek. Finlandiya maçında %70 topa hakim olan taraf bizdik."

Lucescu: "Yabancı oyuncuları Türkiye'ye getirerek iyi bir şey yapıldı. Genç Türk oyuncular, onlardan çok şey öğrenebilir."

Lucescu: "Ancak yabancı futbolcular, gençlere engel olmamalı. Engel oluyorlar demiyorum ama gençlere yardımcı olmamız lazım."

Lucescu: "14 yabancıya hiçbir şekilde karşı değilim. 14 yabancı varsa, 14 de Türk var. Ancak %50 olan bu oranı güzel kullanmak gerek."

Lucescu: "Antrenörlerden rica ediyorum. Genç oyuncuların oynatılması, onlara fırsat verilmesi için bir şeyler yapalım. Onlara güvensinler."

Lucescu, Ersin Düzen'in "Rusya'da yabancı sınırı kalkmalı açıklamanız için ne diyeceksiniz?" sorusuna cevap vermedi."

Ersin Düzen: "Valverde, Arda Turan ile ilgili sorununu size söyledi mi?"

Lucescu: "Yöneticiler, Arda'yı satacaklarını söylemiş."

Lucescu: "Barcelona Arda'yı satmak istemiş ama transfer olmayınca mecburen takımda tuttular. Durumunu değerlendireceğini söyledi Valverde."

Lucescu: "Arda, Türk futboluna büyük şeyler katmış bir oyuncu. Milli takıma dönmesi için ayağına giderim ve bundan üzüntü duymam."

Lucescu: "Şu anda iyi futbolu Başakşehir oynuyor. Ne yazık ki onların da yaş ortalaması yüksek." (TRT Spor)

Lucescu: "Yabancı kuralının değişmesine gerek yok. Kulüpler çok para harcadı ama başka bir çözüm bulunabilir."

Lucescu: "Oğuzhan'ı arayıp hata yaptığımı söyledim ve ondan özür diledim. O da teklifimi kabul edip Milli Takım'a geldi."

Lucescu: "Türkiye'nin statları Avrupa'da yok, burada inanılmaz iyi statlar var. Şimdi artık akademilere, altyapıya önem vermemiz lazım."

Lucescu: "Avrupa'da en çok yabancı oynatan ikinci ülke Türkiye. Ülkede yetişmiş oyunculara bakınca ise Türkiye çok gerilerde."

Lucescu: "Emre Mor'un menajeri ile ilgili konuya ben dahil olmadım. Bana sorduklarında 'Inter'e git' dedim. Interli yöneticilerle konuştum."

Lucescu: "Enes Ünal, bugün beni aradı. Levante onu 7 maçlığına istemiş. Villarreal'de önünde 2 isim var. Ben de gitmesini önerdim."


BabaSpor sur Twitter : "Lucescu: "Enes Unal, bugun beni aradı. Levante onu 7 maclığına istemiş. Villarreal'de onunde 2 isim var. Ben de gitmesini onerdim." https://t.co/U2q1Z8V4Rd"
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Lucescu, Ersin Düzen'in "Rusya'da yabancı sınırı kalkmalı açıklamanız için ne diyeceksiniz?" sorusuna cevap vermedi.


Ulan....
 
Bu Lucescu serefsizin önde gideni, oyununa gelmeyin. Yabanci sinirlamasi coktan degisti bile, simdi ben istemedim ayaklari yapiyor pislik.
 
'Yabancı kuralının değişmesini düşünüyor mu' sorusuna Lucescu: "Hayır, buna gerek yok. Kulüpler böyle bir karar aldı, bu hemen değişmez."

:red:
 
Lucescu: Derbide Janssen'in sayılmayan golünde faul vardı. Hasan Ali'nin pozisyonunda ise penaltı yoktu. {Buzz Spor}
 
Yaw hehe
gördük emreyi
bi bok oynamıyo adi cüce

Lucescu: "Emre Belözoğlu fizik olarak hala çok iyi durumda. Kendi kulübünün de en iyi oyuncularından.
Orta sahada pek sorunumuz yok."
 
amacına ulaştığı için(yabancı sınırı geliyor.) ve türk insanı tarafından başarısız görüldüğünden ötürü geri vites vari açıklamalar yaptı bu programda bunak luce.
 
Yabancı snırı en az 2 yıl daha gelmez onu geçsin bunak bence.Zaten kendisi 1 yıl içinde sktri yiyecek.Bütün klüpler bu sınıra karşı nerdeyse.Artı gelse bile 8 + 3 gibi bişey gelecektir orta yolu bulmak adına.
 
Bu Lucescu serefsizin önde gideni, oyununa gelmeyin. Yabanci sinirlamasi coktan degisti bile, simdi ben istemedim ayaklari yapiyor pislik.
Bu değiştirmedi ki gelmiş 70 kusur yaşına bu şeylerle eleştiri almak istemez. Masa olarak kullanıldı. Verdiler çuvalla parayı sadece laf yapsın diye milli takima getirdiler.
TFF nin başındaki yavşak getirdi kuralı. O kimin masası oldu yoruma açık.

GSCimbom Mobile App
 
Lucescu: “Video hakemi sevmiyorum."

Ersin Düzen: "Ukrayna maçında hakemlere videodan izlettiniz ama."

Lucescu: "Orada çok hata vardı."

DNFtmixWkAAPRor.jpg
 
Üst Alt