Lucescu: "9 yabancıyla oynayan kulüpler ile milli takım çıkaramayız" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Lucescu: "9 yabancıyla oynayan kulüpler ile milli takım çıkaramayız"


Ukrayna maçı sonrası basın toplantısı düzenleyen Lucescu'dan Galatasaray başta olmak üzere yabancı kuralına veryansın.

Ukrayna'ya mağlup olarak Dünya Kupası yolunda ağır yara alan Türkiye'nin teknik direktörü Mircea Lucescu maç sonrası yine yabancı sınırına isyan etti.

Maçın kontrollü giderken hakem tarafından katledildiğini, Serdar'ın sakatlığında pozisyonda kırmızı kartın atlandığını ifade eden Lucescu,mağlubiyeti beraber oynayan futbolculardan oluşan rakibe karşın 9 yabancılı kadrolar ile mücadele eden büyük kulüplere bağladı.

Bilindiği gibi Galatasaray'da Serdar ve Tolga dışında yerli futbolcu bulunmuyor.
 
Bizdeki oyuncular takımlarında düzenli oynamıyormuş. Cengiz dışında 11 başlıyor hepsi. Bol keseden sallıyor.

Basın toplantısında eline vermişler kağıdı. Sallıyor yine.
 
Fatih Terim hocama yabancı sınırını tekrar getirelim diye baskı yaptılar hocam boyun eğmedi.Olay arıyorlardı kovmak için olay çıkarttı hata yaptı kovdular.Şimdi bu alzheimer tetikçiyi getirdiler yabancı sınırını getirip bunu da kovacaklar.Sonra bizde volkan şen için şikeciler ve tinercilerle yarışacağız.Fatih hocam gittiğinde burda bir kına yakmadığı kalanlar online mı?
 
Hay Allah belanı versin gerizekalı bunak.2 lafından biri yabancı sınırı.Zaten 4 maç sonra kovulacaksın çingene romen.Kapa çenenide adabınla git.
 
Maç önü bunları söyleyeceğini söylemiştim :D O kadar belli ki. Çok acizsin be luce. Beceremedim de, kıyamadım de ikinci vatanıma, daha geçerli en azından.
 
Üst Alt