Lucescu, Dursun Özbek ile Ne Konuştuğunu Açıkladı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Lucescu, Dursun Özbek ile Ne Konuştuğunu Açıkladı!


5141422.jpg

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, geçtiğimiz günlerde Zenit'i çalıştıran Mircea Lucescu ile yaptığı görüşme ortaya çıkmıştı.

Bu görüşmenin ardından Rumen hocanın menajeri Zaporzhan, "Dostların her görüşmesi transfer için değildir" ifadelerini kullanmıştı.

Tecrübeli teknik adam da önceki gün Four Four Two'ya verdiği röpartajla görüşmeyi doğrularken, çarpıcı ifadeler de kullandı.

2000-2002 sezonları arasında sarı-kırmızılıları çalıştıran Lucescu'nun sözleri şunlar: "Kulüp başkanıyla görüşmem gayet normal. Çünkü ben Türk futbolundan iki büyük takımla başarılı olarak ayrıldım. Türk futboluyla ilgili de daima iyi izlenimlere sahip oldum, Türk futbolcuları sevdim. Türkler'le aynı mantaliteye sahibiz. Balkan ülkelerinden gelen teknik direktörler Türkiye'de hep başarılı olmuştur."

Terim adı gündemde

Dursun Özbek, Mircea Lucescu'yu getirerek rahatlamayı planlarken diğer başkan adaylarının favorisi Fatih Terim... Takımı toparlayacak tek ismin Terim olduğu belirtilirken aksi taktirde yeni başkanın kimi getirirse getirsin Galatasaray taraftarına kendini kabul ettiremeyeceği konuşuluyor. Fatih Terim'in ise Faruk Süren ve Abdurrahim Albayrak dışında herhangi bir başkan adayına "Evet" demeyeceği iddia ediliyor.

Galatasaray Lisesi mezunu olmamasına karşın camianın sevilen ismi ve Özbek'in kefaletlerini üstlenmeye hazır olması Abdurrahim Albayrak'ı ön plana çıkarırken şimdi gözler camianın önde gelen isimlerine çevrildi. Albayrak'ın yol arkadaşı Ali Dürüst'ün de tam desteğini aldığı ve Başkan Dursun Özbek'in olağanüstü seçim kararı alması halinde adaylığını koymaya hazır olduğu bildirildi.

Fanatik
 
sevmesem de Galatasaray vizyonuna aykırı görsem de , Dursun Özbek beceriksizi altında Lucescu'nun emekli olmasını izleyeceğime , Albayrak ile Terim'i görmeyi tercih ederim.
 
Dursun değil Lucescu Sir Alex Ferguson&Jupp Heynckes ikilisini birden takımın başına getirse bile başarı imkansız

İlk başta Dursun yönetimi gidecek arkadaş ilk başta onlar


Sonra tabi bende isterim çok kaliteli vizyonlu bir başkan ama şu anda tek girişimleri olan isim A.Albayrak ve emin oluruz ki bu adam Galatasaray için evini barkını bile satar ayrıca taraftarlar gözünde bu kadar sevilmesi denildiği gibi A.Dürüst F.Terim gibi isimlerle beraber gelebilecek olması F.Süren'in desteğini alacak olması A.Albayrak'ı bayağı güçlü bir aday yapar ...
 
Üst Alt