Lucescu: "Galatasaray, beni ısrarla istiyor" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Lucescu: "Galatasaray, beni ısrarla istiyor"


[h=3]Lucescu'dan açıklama! Galatasaray beni ısrarla istiyor![/h]
Sabah gazetesi spor yazarı Levent Tüzemen, bugünkü köşesinde Lucescu ile ilgili önemli bir bilgi verdi.

30 Mayıs 2017'de GSİAD'ın iftar yemeğine katıldım. İftarda Başkan Dursun Özbek ve bazı yöneticiler vardı. Bana Tudor'dan memnun olmadıklarını aktardılar.
Bir yönetici de "Lucescu'yla dirsek temasındayız, ikna etmeye çalışıyoruz" demişti.

Başkan Özbek, hala Lucescu'yu getirmek için büyük çaba harcıyor ama İsviçre'de Lucescu'yla görüşen bir arkadaşım bana şu bilgiyi aktardı:

Luce, 'Galatasaray beni ısrarla istiyor.

Sürekli arıyorlar. Galatasaray benim için çok özel bir kulüp ama Galatasaray'a gelmek için o gün bugün değil... Çünkü Galatasaray'ın içi çok karışık...

Benim bu ortamda görev yapmam zor' demiş birebir diyaloğunda.

Tudor, öfkeli, ukala, kinci ve bilgisiz bir teknik adam...

Geldiğinden beri hep kaliteli ayaklarla kavga etti. Kendisine sorun çıkartmayacak, sadece fizik güçle oynayacak oyuncuların yanında yer aldı. Bruma'yı Kasımpaşa maçında oyundan aldığında hatırlarsak tribünlerde seyirci yoktu. Galatasaray, Bursaspor'u farklı yendi, Tudor "İşte benim takımım" diye açıklama yaptı.

Bir hafta sonra Galatasaray, Kasımpaşa'ya kaybetti, kendi bilgisizliğine ve hatalarına toz kondurmayıp yenilginin faturasını, "Beni sabote ettiler" diyerek faturayı başta Sneijder olmak üzere oyunculara çıkardı. Son basın toplantısında medyayla yaptığı tartışmalara bakarsak ne kadar öfkeli bir hoca olduğunu görürüz.

Çünkü Tudor, "Ben hata yaptım" demiyor.

Elenmenin karşılığında özür diledi ama 'hatalıyım' demedi.

Başkan Özbek, Tudor için, "Çalışkan ve hırslı bir teknik adam" yorumunu yapıyor ama bilgili, taktik uzmanı, oyunu çok iyi okuyor gibi cümleler kuramıyor. Ve Lucescu'yu ikna etmek için her yolu deniyor.

Tudor'la devam edeceği lafı tamamen suni bir açıklamadır.

Florya'dan içeri Lucescu girsin, Başkan Özbek, Tudor'un elini bile sıkmaz. Zaten G.Saray, basın toplantısında "İstifama sevinirsiniz" diyen, ardından tercümesi yapılmayan, "Kan görmeye bayılırsınız" yorumunu yapan Tudor'la yola devam edemez, etmemelidir.


Kaynak: Lucescu, ‘TAMAM’ dediği an Tudor gider - LEVENT TUZEMEN
 
tudor yerine luceye su bütceyi verseydik shaktar döneminde kurdugu o tas gibi kadroya benzer bir seyler yapabilirdi
artik is isten gecti cer cöpe milyonlari sactik
 
Zamaninda gelmedi altina sıçıyor simdi

f27bceb419636db906ca152974334140.jpg
 
Elini tasin altina koymuyorsan bu zor günlerde ozaman bosuna hersey yolunda giden günlerde gelmeyi istemiyeceksin. Birde bu adam icin efsane diyorlar
 
Üst Alt