Lucescu, Giuliano'yu Galatasaray'a Önermiş | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Lucescu, Giuliano'yu Galatasaray'a Önermiş


Mircea Lucescu'nun, Brezilyalı futbolcu Giuliano'yu Galatasaray'a önerdiği ancak kendisi gelmeyince işin yattığı ortaya çıktı.

5207467.jpg


Giulano’nun Galatasaray’ın kapısından döndüğü ortaya çıktı. Fenerbahçe’nin, Trabzonspor da devreye girmesine karşın kadrosuna kattığı Brezilyalı futbolcuyu, A Milli Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu’nun ilk olarak Galatasaray’a önerdiği belirlendi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in, Bükreş’te sportif pazarlık için masaya oturduğu Rumen teknik adam, Zenit’te oynayan Sambacıyı işaret ederek kaçırılmamasını istediği bildirildi.

Tecrübeli hocanın, Zenit’te çalıştırdığı dönemden eski oyuncusu olan Giuliano’nun ileride kulübe para kazandırabilecek bir yetenek olduğunu aktardığı ifade edildi. Rumen teknik adamın, “Zenit’ten ayrılacak. Kim Giuliano’yu alırsa önemli bir iş yapar. Yerinizde olsam hiç düşünmeden bu transferi yaparım” dediği belirtildi.

Ancak Luce’nin, başkan Özbek ile görüşmesinin ardından kısa bir süre sonra Türkiye’nin başına geçmesiyle beraber bu transferin gündemden düştüğü ifade edildi. Sarı-kırmızılı yetkililerin, Giuliano transferini masaya yatırdığı, ancak gerek maliyeti gerekse o mevki için Belhanda’nın transfer edilmesinden dolayı bu transferi yapmadıkları bildirildi.



Kaynak: Milliyet
 
Üst Alt