Lucescu: "Kulüpler, Türk oyuncuları milli takıma hazırlamalı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Lucescu: "Kulüpler, Türk oyuncuları milli takıma hazırlamalı"


Milli-Takimda-Lucescu-sesleri-3554.jpg

Finlandiya ile 2-2 berabere kalarak Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grubu'nu tamamlayan Türkiye Milli Takımı'nın teknik direktörü Mircea Lucescu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Mircea Lucescu:
"Ampute Milli Takımı ile bir ay boyunca Riva'da beraber yaşadık. Onları yakından tanıyorum. Şampiyon olacaklarını biliyordum."

Mircea Lucescu: "Hepsini öpüyorum, tebrik ediyorum. Yaptıkları iş güzel bir örnek oldu."

Mircea Lucescu: "Son iki maça hazırlanmak için az bir zamanım oldu. İzlanda ve Ukrayna maçlarına göre ikinci maçlarımızda daha iyiydik."

Mircea Lucescu:
"Tecrübeli oyunculara yeniden şans verdim. Onlara güvenim var. Hırvatistan maçında güzel şeyler gösterdiler."

Mircea Lucescu: "Zor bir sahada oynadık. Oyuncularımız ilk kez bu saha şartlarında oynadılar. İlk 35 dakika harikaydık."

Mircea Lucescu: "Finlandiya ekibi de daha sonra fizik güçlerinden faydalanarak, saha şartlarının avantajını da kullanarak etkili oldular."

Mircea Lucescu: "Selçuk İnan adına çok mutluyum. Kendisi daha iyisini hak ediyor."

Mircea Lucescu: "Bugünkü maç bir kez daha gösterdi ki, Türkiye'deki oyuncular üst seviyede olan, iyi oyuncular."

Mircea Lucescu: "İzlanda, Avrupa futbolundan farklı bir oyun oynuyor. Göze hoş gelen bir futbol değil. Uzun toplar ve fizik güçle oynuyorlar."

Mircea Lucescu: "Onlara karşı oynamak kolay değildi. Ama ikinci maçımız Finlandiya değil de onlarla olsaydı farklı bir maç çıkarırdık."

Mircea Lucescu: "İzlanda maçında kenarda olsaydım ilk golü sanırım yemezdik. Gerekli şeyleri söylerdim."

Mircea Lucescu: "Hırvatistan maçındaki gibi taktiksel disipline sadık kalsaydık farklı olabilirdi. Yazık oldu. Ama bize büyük bir ders oldu."

Mircea Lucescu: "Sistemde çok fazla değişiklik yapmaya gerek yok. Türk futbolcuların çoğu zaten kendi kulüplerinde oynamıyor."

Mircea Lucescu: "Ekibin zamana ihtiyacı oluyor. Üç günlük kamplarda bunu hazırlayamazsınız."

Mircea Lucescu: "Zor bir dönemde bu görevi aldım ama bu oyuncularla daha iyi şeyler yapıp güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum."

Mircea Lucescu: "Rakiplerimizden daha az koşan bir takımız. Bu benim yarattığım bir şey değil."

Mircea Lucescu:
"Kulüpler Türk oyuncuları milli takıma hazırlamalı. Dünya Kupası'na katılamamamız benim hatam, futbolcuların suçu yok."
 
Ya su bunak herifin konusunu acmayin. Insanlar küfür edip ceza yiyecekler.

Zarzor tutuyorum kendimi itoglu it hala masal anlatiyor.
 
Halk arasında bunama adı verilen demans kelimesi, Latince'deki kullanım biçimiyle "yerleşmiş, varolan, edinilmiş olan zihnin sonradan yitirilmesi" anlamını taşımaktadır. Beyin, bilgi, davranış ve yaşamı sürdürme konularında yetersiz kalır, alışılmış aktiviteler zorlanarak gerçekleştirilir ya da hiç gerçekleştirilemez hale gelir.
 
Mehmet Demirkol: "Bugün hemen Lucescu'yu gönder, Terim'i getir."
Mehmet Demirkol:
"Biz zaten Fatih Terim'i geri getirmek için yolluyoruz ama konu o değil."
 
Ulan tüpçü bunu almayaydı şimdi başımızdaydı bu rezil herif!!

Dursunun beceriksizliği , iş bilmezliği ilk kez işimize yaradı !! :) :)
 
Bu ülkedeki milli takım vızvızlığı ve saçmalığı ne zaman bitecek? Kulüplerin hiçbir zaman milli takıma oyuncu hazırlamak gibi bir zorunluluğu yoktur. Milli takım da kulüp takımlarından üst değildir. 6 ayda bir oynayan takımı mı önemseyeceğim yılın her haftası maç yapan takımı mı? Baydı bu muhabbet be yeter.
 
Lan hırbo herif takımlarında oynayan adamları oynatma Serdar vb git Arda'yı oynat.Ömer var stoper Mehmet'ten stoper yapmaya çalış.Bi git çay koy keko herif ya.Sende suç değil sana bunları oynat diyenlerde yabancı kontenjanını eleştir diyenlerde.
 
Neyse en azından sadece ağlamak yerine maçlarla ilgili bir şeyler söylemiş buna da şükür. Ama komik olan, adam milli takım teknik direktörlüğünü hayatında ilk defa duymuş gibi davranıyor. Ekibin zamanı ihtiyacı var, 3 günlük kamp vs... Ne bekliyordun ki, ligi yarıda kesip 3 ay milli hazırlık mı yapılacaktı? Yan gelip yatma niyetini fazla belli ediyor.
 
başka isteğin var mı lucescu bey istersen ligi toptan kapatıp milli takımın altyapısı da olabiliriz. ilk 11 i de biz yapar sahaya çıkarırız yani sen defolup gidebilirsin ihtiyaç kalmaz o durumda sana.
 
Üst Alt