Lucescu: "Yabancı sayısına limit koyacağız!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Lucescu: "Yabancı sayısına limit koyacağız!"


T2OC3_1507113738_1839.jpg

A Milli Takım Teknik Dir
ektörü Mircea Lucescu, İtalyan La Gazzetta dello Sport'a önemli açıklamalarda bulundu. Romen teknik adam yabancı sayısına limit geleceğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Tam Saha Dergisi'ne "Türk futbolunun potansiyeline güveniyorum" diyen A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun, İtalyan La Gazzetta dello Sport'a verdiği röportajda Türk futbolculardan şikayetçi oldu.

İşte A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun açıklamaları:

"Beraber oynamaya ve kazanmaya alışmış futbolcu grubu elimde yok. Türkiye'de para var, siz İtalyanlar'ın hayal ettiği yeni stadyumlar var ama İtalya'daki gibi futbolcular yok." Muhabirin, "Ligdeki futbolcuların yüzde 65'i yabancı, fakat ülke dışında oynayan Türk futbolcular var" vurgusu sonrasında Lucescu, "Federasyonla yabancı sayısına limit koyacağız. Doğu ülkelerinde bunu yapmadan olmaz" dedi.

"TÜRKÇE ÖĞRENİRSEM BENİ YAŞATMAZLAR!"

Milanlı Hakan için "O gerçek bir 8 numara. 10 numaralı formayı alarak hata etti" diyen Lucescu, "Siz İtalyanlar 10 numarayı görünce aklınıza Platini geliyor. Hakan, Almanya'da geniş alanlar buluyordu, İtalya'da kapalı defanslara karşı etkili olamaz" ifadesini kullandı. İtalyanca'sının iyi olduğu övgüsü sonrasında Lucescu'nun, "İtalyancam iyi ama Türkçe öğrenmek istemiyorum. Burada kaç gazeteci beni takip ediyor biliyor musunuz? 40'tan fazla. Eğer Türkçe öğrenirsem ve onlar benimle dillerinde konuşabileceklerini öğrenirlerse beni yaşatmazlar" sözleri ise şaşkınlık yarattı.
 
Şunun birde ayağına gidip teklif yaptık sanki yıllarca kalacak milli takımda da sistemi değiştiriyorlar topunuzun Allah belasını versin..
 
Ulan pis bunak shaktar da 10 brezilyalıyla uefa kupası alırken sesin çıkmıyordu.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
altyapi tesislerine ve koclarina standart + kurala kulubun kendi altyapisindan yetisen yerliler olma kosulu eklenmedigi surece birz Ke yaramaz.
 
Küfürü serbest edin bütün sülalesinin içinden geçelim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Lassiez faire laissez passer
Koysunlar bakalım sonuclarına da ona göre katlanırlar.
Avrupada başarılı olan Türk futbolcu sayısı minimuma iner.
Avrupada başarılı olacak kalifiye türk takımı diye bir olay kalmaz.
O bar senin bu hatun benim tavrında yatışa geçen profesyonellikten uzak bir oyuncu grubunu, bir ligi kim izler, ben izleyeceğimi hiç sanmıyorum. Sadece Galatasaray taraftarı soğuk bakmaz bu işe

XPERIA X
 
Üst Alt