Lucescu'dan Açıklama: ''Hiçbir kulüple anlaşmadım'' | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Lucescu'dan Açıklama: ''Hiçbir kulüple anlaşmadım''


mircea-lucescu-21-04.jpg


Adı Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile anılan Mircea Lucescu, transfer dedikodularına cevap verdi.

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile görüştüğü iddiaları hakkında konuştu.

Spor Toto Süper Lig’de tarihlerinin en kötü sezonlarını geçiren Galatasaray ve Trabzonspor, gelecek sezon takımı çalıştıracak teknik direktör arayışlarına şimdiden başladılar. İki takım da rotayı, adı her dönem Türkiye’deki kulüplerle anılan Mircea Lucescu’ya kırdı. Vitor Pereira’dan memnun olmayan Fenerbahçe yönetiminin de gelecek sezon için Rumen teknik adam hakkında nabız yokladığı iddia edildi.


''HİÇBİR KULÜPLE ANLAŞMADIM''


Özellikle Galatasaray’ın başarılı çalıştırıcı ile yüzde 85 anlaştığı şeklinde çıkan haberlerin ardından Rumen basınına konuşan Mircea Lucescu, iddiaların gerçek olmadığını söyledi. Sezon sonuna kadar hiçbir kulüple görüşme yapmayacağını belirten Lucescu “Bunları defalarca tekrarladım. Bu tür haberler benim ve taraftarların hoşuna giden bir durum değil. Açık olmak gerekirse de sezon sonuna kadar kimseyle görüşmeyeceğim. Ne Trabzonspor ne Fenerbahçe ne de Galatasaray ile anlaşmaya varmadım” dedi.

UZUN SÜRELİ KONTRAT İSTİYOR

Sezon sonu Shakhtar Donetsk ile olan sözleşmesi sona erecek olan Mircea Lucescu, çalışma şartları hakkında da ipucu verdi. Uzun süreli kontrat istediğini ima eden başarılı çalıştırıcı, şunları söyledi:

“Ukrayna’da tam 23 kupa kazandım. Kulübüyle aşık olan insanlarla çalışmayı severim. Bizim başkanımız Rinat Akhmedov gibi. Beni buraya getirirken ki tavrı, bana davranışları ve sunduğu imkanlar… Kısa dönemli projeler bana göre değil. Bakın; Brescia’da 5 yıl kaldım. Kulübü, başkanı, taraftarı sevdim. Dinamo Bükreş’te de öyle. Gezinen bir adam olmadım. Shakhtar’da 11 yıldır görev yapıyorum.”

AMK Spor
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Luce seni 2002 deki sampiyonlugun sonrasi gondererek tarihi hata yaptik. GS tarihinde Faruk Süren'in gonderilmesinden sonra 2. Hayati hata seni yollamakti. Bedeli bize herhalde minimum 200 milyon dolar yazmistir.

Ama yil olmus 2016.

Umarim gelmezsin.

Zaten 3gr bile beyni olan kimse dursunun baskan oldugu takima gelmez!!
 
Ulan luce, kaç yaşına geldin hala naz yapıyorsun. Geleceksen gel, gelmeyeceksen gelme.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Üst Alt