Lucescu'dan Skandal Karar | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Lucescu'dan Skandal Karar


resized_38a45-a4e83c1edn7f6kyxsaa98va.jpg


Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 17 Kasım'da UEFA Uluslar Ligi'nde İsveç, 20 Kasım'da ise özel maçta Ukrayna ile karşılaşacak milli takımın aday kadrosuna Mehmet Topal'ın da alındığı belirtildi. Mehmet Topal, 1 aydır sakattı ve Alanyaspor mücadelesinde 6 dakika forma giyebildi.

Süper Lig'de skora en fazla katkı yapan yerli oyuncu olan Göztepe'li Yasin Öztekin'i kadroya dahil etmeyen Lucescu'nun 1 aydır forma giymeyen Mehmet Topal'ı kadroya dahil etmesine anlam verilemedi.
 
Şu bunağa emekli ikramiyesi verdi Demirören diyecek bişey yok. Bir de sırf bize gelmesin diye apar topar getirdi, Galatasaray'ın önünü keseceğim diye türk futbolunu bitirdi haysiyetsizler.
 
Bu Mehmet Topal'da ne halt buluyorlarsa, yillardir hem milli takimi hem Feneri batiran oyuncularin basinda geliyor.

Lig liderinin ön liberosu Mahmut'u almissin, dün Real Madrid'e karsi ilk 11 cikan Okay da var. 3.ön liberoyu niye aliyorsun?

Üstelik Kasimpasa'nin 11 oyuncusu Tarkan da kadroda. Ligi takip ettigini hic düsünmüyorum. Mert Günok da kadroda yok.

Performansa göre degil isimlere göre aday kadro belirliyor. Böyle bir hoca ile rezil olmamiz cok normal.
 
Bu sorun Lucescu ile ortaya çıkmadı ki. . . Yıllardır milli takım böyle. Terim de saçmalardı. İsimler ve lobi üzerinden yürüyor bu işler. Başarı falan beklemeyin. 2008'den beri milli takımı seyretmiyorum.
 
Üst Alt