# Lucho González | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Lucho González


Galatasaray'da bir sezon boyunca tartışılan Arda Turan Atletico Madrid'e gidecek mi kalacak mı ? Teknik direktör Fatih Terim'in kaptan Arda Turan'ı takımda tutacağı ve bu konuda önemli gelişmelerin yaşandığı öğrenildi.



2013 yılına kadar Galatasaray'la sözleşmesi bulunan kaptan Arda Turan'a yeni bir sözleşme sunulduğu ve aldığı ücret konusunda ciddi artışlar sağlandığı belirtilirken, teknik direktör Fatih Terim'in Arda ile yapacağı görüşmede futbolcusuna "Sen bu takımın en önemli parçasısın. Bereber önemli işler yapacağız. Yaşın daha çok genç ve sen iyi olduğun süre bütün takımlar peşinden koşar adım gelir... Mükemmel bir ekip yaratıyoruz ve sen bu ekibin en önemli oyuncus ve kaptanısın... Omuz omuza verip zaferler yaşayacağız... Benimle kalmanı istiyorum. " diyeceği öğrenildi.



Göçek'te tatilini geçiren Arda Turan'ın eskiye oranla İspanya'ya gitmek için fazla ısrarcı olmadığı da gelen haberler arasında. Terim ile kaptan Arda Turan'ın bu hafta sonuna kadar biraraya gelip başbaşa yapacakları görüşmenin ardından sorunu çözecekleri ifade edildi.



Sarı-kırmızılılar bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken, Marsilya'nın Arjantin'li futbolcusu, dünyaca ünlü orta saha oyuncusu Lucho Gonzales menajeri vasıtasıyla haber gönderdiği ortaya çıktı.



Arjantin'li futbolcunun bu tercihinde ki en büyük faktörün teknik direktör Fatih Terim'in olduğu ve oyuncunun Fatih Terim'e Milan'ı çalıştırdığı dönemde büyük hayranlık duyduğu ifade edildi.



30 yaşındaki Lucho Gonzales'in 13 milyon euro'luk bonservis bedelinin yüksek olması nedeniyle transferine sıcak bakılmadığı öğrenildi.



Bu arada geçtiğimiz Pazar günü Lyon’un yerel gazetelerinden Lö Progre’de yer alan habere göre, sarı kırmızılılar; lyon’un iki orta saha oyuncusu Kim Kallstrom ve Ederson için toplamda tam 15 milyon euroluk bir teklifte bulundu. Gazetede Lyon başkanı Jean-Michel Aulas, iki oyuncuyla da bu yaz yollarını ayırmayı planladığını daha önce belirtmişti. Yeni transferler için nakit ihtiyacı bulunan Lyon, Galatasaray’un bu teklifini değerlendirebilir diye yazdı.



Video

ligtv
 
Cevap: Lucho Terim hayranı çıktı!



Fenere karsi fiyat yukseltme operasyonu gibi geliyor Lucho'nun menajeri tarafindan ayarlanan.
 
Cevap: # Lucho Gonzalez



d7b96200px-Fenerasyon1.png




Bu olduktan sonra isterse Barca'yi komple satin alalim bisey fark etmez.
 
Cevap: # Lucho Gonzalez



Gidin alın diego'yu arkadaş !!! Wolsburg 10 milyon euro'ya satış listesine koymuş. 7-8'e bu iş biter ve adam 25 yaşında arkadaş



[video=youtube;WY-k-vXaYD0]https://www.youtube.com/watch?v=WY-k-vXaYD0[/video]
 
Üst Alt