# Ludovic Obraniak - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Ludovic Obraniak


Ludovic Obraniak



TURKEY/ GALATASARAY, Tracking Obraniak





According to reports in Polish media, Galatasaray is interested in Polish offensive midfielder of Lille, Ludovic Obraniak. He has a contract until 2012 with French side.



Polonya basınına göre Lille'in orta saha oyuncusu ile ilgileniyormuşuz.



Ludovic Joseph Obraniak

Doğum tarihi: 10.11.1984

Doğduğu il: Longeville-lès-Metz -

Yaş: 26

Boyut: 1,74

Uyruk: - Polonya - Fransa

Pozisyon: Orta saha - Ofans Yön

Ayak: sol ayak

Piyasa değeri: 4.000.000 €



kaynak : footballpress.net
 
Cevap: # Ludovic Obraniak



Benim bi yerde okuduma Göre Lille obraniak i payet (+para) Ile takas etmek istiyormus ...gervinho gidici imis Onun yerine de payet gelcekmis....Ama ne kadar dogru bilemem
 
Cevap: # Ludovic Obraniak



benim begendiğim daha önce önerdiim bir adam, yıllık ucreti dusuk, önce oyuncuyla anlaşıp, kulubune baskı yaptırtmak lazım. Çunku sözleşmesi seneye bitiyor, 4m euro çok bile oyuncu kesin gidicem derse, 3m euroya bile biter.



Kalsstrom falan çok zor adam Lyon'dan 3.7m euro alıyor, bizim net 4-4.5 falan vermemiz gerek. Oysaki Obraniak gibi, Etienne'li Bakary Sako gibi dusuk ucret alan oyuncuları ikna etsek, hem bonservis pazarlıgında elimiz guclenir hem de toplamda gelmek istemeyen, nazlı-marka isimlere göre cok daha ucuza malolurlar.
 
Cimbom O'nu istiyor!

Polonya basınına göre Galatasaray, Fransa Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Lille’in orta saha oyuncusu Ludovic Obraniak’la ilgileniyor.

639303_detay.jpg


HTSPOR

Sports Review’de yayınlanan habere göre 27 yaşındaki Polonyalı Ludovic Obraniak'ın menajerinin İstanbul’da olduğu belirtilirken, yıllık 1 milyon Euro maaş önerildiği kaydedildi.



Orta sahada hücuma yönelik olarak görev yapan Obraniak’ın Lille ile sözleşmesi önümüzdeki yılın Haziran ayında sona eriyor.



CİSSE’DE DE RAKİP LAZİO!

İtalyan basını ise G.Sray’ın da ilgilendiği iddia edilen Fransız forvet Djibril Cisse’ye Lazio’nun talip olduğunu yazdı. Daha önce Klose transferinde karşı karşıya gelen ve kaleci Muslera ile Cana’nın takası konusunda görüşmelerde bulunan iki kulübün Cisse için kapıştığını yazan Corriere dello Sport gazetesi, Lazio’nun 5 milyon Euro ödemeye hazır olduğunu belirterek, transfere yakın olduğunu kaydetti.

Cimbom O'nu istiyor! - En Son Futbol Haberleri - HTSpor.com



Ne kadar dogru, bilemem.
 
Cevap: # Ludovic Obraniak



G.Saray için Obraniak iddiası

Polonya basını, Lille'de forma giyen Ludovic Obraniak'ın her an Galatasaray'a transfer olabileceğini iddia etti.



Bu sezon Ligue 1'de ve Fransa Kupası'nda mutlu sona ulaşan Lille'de forma giyen Ludovic Obraniak, Galatasaray'a çok yakın. Polonya medyasında yer alan haberlere göre 27 yaşındaki futbolcunun Fransız ekibinden ayrılabileceği iddia edilirken, kendisiyle ilgilenenler arasında en güçlü adayın Galatasaray olduğu ifade edildi. Haberde Polonyalı futbolcunun konuşmalarında Lille'den ayrılabileceği sinyalini verdiği belirtilirken, Obraniak'ın Fransız kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi bulunduğu hatırlatıldı.



G.Saray için Obraniak iddiası - Hürriyet Futbol
 
Üst Alt