# Luis Fabiano | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Luis Fabiano


Cevap: #Luis Fabiano



Ya bu adamın ismi bir sürü büyük takımla anılırken neden Sevilla'yı bırakıp Brezilya'ya gitti ki?Benim haberim bile yoktu böyle bir şey yaptığından.Böyle memleketine kaçıp giden Brezilyalılardan fazla bir şey beklememek lazım.Adamlar kafa olarak bitiriyorlar bazı şeyleri ki o yüzden gidiyorlar.
 
Cevap: #Luis Fabiano



Yahu bu adam geçen yıl dizindeki sakatlıklan dolayı 1 maç bile oynamamış gelipte ne faydası olacak...
 
Cevap: #Luis Fabiano



Herif 2 ay once brezilya'ya gitmis ve giderken Sevilla'dan alacaklarindan bile vazgecmis. Simdi kalkip neden bize gelsin? Ustelik Sao Paolo neden satsin? Luis fabiano'yu transfer ettiklerinde "Sao Paolo komunitesinin ruyalari gercege donustu" diye konusan baskanlari neden bu futbolcuyu satsin?
 
Cevap: #Luis Fabiano



adam emeklilik için ülkesine gitmiş bize gelirse de yatmaya gelir. mümkünse galatasaraya brezilyalı oyuncu almasınlar
 
Cevap: # Luis Fabiano



Atar atmasınada,bu adam daha yeni sözleşme imzalamadı mı yahu yeni takımı ile?Nasıl transfer olacak başka takıma?:asd:
 
Cevap: # Luis Fabiano



habere bak hepsi aynı guti alex tafo aracılığıyla tam yetki veriliyor ve transferi bitirecekler. gelde sövme mubarek günde
 
Cevap: # Luis Fabiano



eskiye ragbet olsa bit pazarına nur yagardı demişler... 30 yaşını aşmış ülkesine donmus ve emeklilik hayalleri kuran tum brezilyalıları getirelim anasını satayım... ronaldınho, fabiano hatta ronaldo futbolu yeni bıraktı hala oynayabilecek durumda onuda getirelim kısa sürede eritir göbeğini peleyi filan da getirelim nasıl olur? adam dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu sonuçta bu yaşında bile oynar. :lol:
 
Üst Alt