Lukashenko: "Corona virüsün ilacı Votka!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Lukashenko: "Corona virüsün ilacı Votka!"


16 Mart'taki personel randevuları sırasında Aliaksandr Lukashenka yetkililerle birlikte koronavirüs pandemisi için "tarifler" paylaşmaya karar verdi.

Beyaz Rusyanın devlet başkanı astlarına hastalıkla mücadele etmek için alkol ve sauna kullanmalarını tavsiye etti.

"Ellerinizi daha sık yıkayın, kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeğini zamanında yiyin. Ben içki içmeyen biriyim, ama son zamanlarda votka sadece el yıkamak için değil, muhtemelen 40- Bu virüsü zehirlemek için saf alkol açısından günde 50 gram. Ama işte yasak.

Size başarılar diliyorum, sağlık, hastalanmayın. Bugün kuru saunaya gitmelisin. Haftada iki ya da üç kez yapılıyorsa, iyidir. Çinliler, bu virüsün + 60 ° C'de dayanamayacağını söylediler, - STV kanalı Lukashenka'dan "tarifler" aktarıyor.



Belarus'ta karantina önlemlerini almadı
Beyaz Rusya yetkilileri, koronavirüs vakalarının tespit edildiği BNTU'daki karantinayı erken sona erdirdi ve Beyaz Rusya Sağlık Bakanı Uladzimir Karanik, bakanlığının "şiddetli hastalık formlarının çok yüksek olmadığı riskini değerlendirdiğini" söyledi. Sağlık Bakanlığı başkanı da "Belarus'un koronavirüsle mücadeledeki özel avantajlarından" bahsetti.

Aynı zamanda, Beyaz Rusyanin komşu ülkeleri koronavirüsle mücadele için önlemler getirdiler. Beyaz Rusyanin komşu ülkeleri yabancılar için sınırları kapattı.
 
herif manyak çikti

Beyaz Rusya Cumhurbaşkanı Alexander Lukashenko Pazartesi günü vatandaşları kırsal kesimde çalışmaya ve traktörleri koronavirüs salgınının üstesinden gelmenin bir yolu olarak kullanmaya teşvik etti.

Arazi ve kırsal bölge sakinleriyle olan bağlantısını vurgulamayı seven eski kolektif çiftlik müdürü, televizyondaki bir toplantıda yetkililere virüs üzerinde "panik olmamalı" dedi.

Rusya ve Polonya'yı sınırlayan eski Sovyet ülkesi olarak ekim yapmaya hazırlanırken, "Sadece şimdi, bir köyde çalışmak zorundasınız." Dedi.

Lukashenko, "Televizyon izlemek güzel: insanlar traktörlerde çalışıyor, kimse virüs hakkında konuşmuyor," dedi.

"Orada traktör herkesi iyileştirecek. Tarlalar herkesi iyileştirecek," diye ekledi.

Belarus, traktör üretimi nedeniyle eski Sovyetler Birliği'nde ünlüdür ve Minsk traktör fabrikası bölgesel bir lider olarak kalmıştır.

9 milyon ülke şu ana kadar 36 koronavirüs vakası bildirmiştir.
 
Üst Alt