Luyindama, Premier Lig Ekiplerini Peşine Taktı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
5d88c60e55427f10203f95b3.jpg

Galatasaray'ın Standart Liege'den 8 milyon Euro ödeyip kadrosuna kattığı Christian Luyindama iki İngiliz kulübünün transfer radarına girdi.

Geçen sezon devre arasında Galatasaray'ın kadrosuna kattığı Christian Luyindama kısa sürede taraftarların sevgilisi haline geldi. Kongolu yıldız Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla İngiliz kulüplerinin dikkatini çekmeyi de başardı.

Canlı izleyip rapor tutmuşlar
Alınan bilgilere göre West Ham United ve Wolverhampton, Luyindama'yı yakından izliyor. İki kulüp de 25 yaşındaki stoperi Brugge ve PSG maçlarında canlı izleyerek rapor tuttu.

En az 15 milyon euro
İki kulübün devre arasında Galatasaray'ın kapısını çalacağı öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar 8 milyon Euro ödediği Luyindama için 15 milyon Euro'nun üzerinde bir teklif bekliyor.

Milliyet
 
Yukaridaki arkadaşında bahsettiği gibi bu herifler bok gibi adamlara bok gibi 30-40 sayan adamlar cok beğendilerse gelirler 30 a alır giderler. Uymazsada sıkıntı yok kendileri bilir.
 
Bir tane delikanlı gazeteci de cikip, şu soruyu soramıyor:

Ocak’daki transfer stratejisiyle Haziran’daki strateji arasında dağlar kadar fark var. Ocak’da Luyi ve Marcao gibi genç scout transferler yaptıniz ve iyi performans aldınız. Haziran’da ise Babel, Adem gibi 30 yaş üstü oyuncuları ve piyasa degeri yuksek Nzonzi ve Seri gibi oyuncuları kiralık olarak getirmeyi tercih ettiniz. Bu değişikliğin arkasındaki hikaye nedir?

Dahası da var ama uzatmayayım. Onyekuru vs. Babel, yaş ortalamasının yüksek olması gibi...
 
Üst Alt