M.Ali Erbil'den Densizlik (!) - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

M.Ali Erbil'den Densizlik (!)


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: M.Ali Erbil'den Densizlik (!)



Siyasi anlamdaki laf sokma çabalarını beğensemde burda s.çmışşın M. Ali Erbil. Refik'in dediği şey çokçok önemli burda. Hastalandığında Fenerliden çok biz üzülmüş, geçmiş olsun mesajları yayınlamıştık oysa ki. Aslında Mali'ye bunu yakış tırdım.
 
Cevap: M.Ali Erbil'den Densizlik (!)



Galatasarayı ağzına alırken besmele çek çakma sanatçı...Bunlar gibi rezil,çapsız,karaktersiz adamlar bu güzel ülkemde sanatçı diye anılırlar..



Hadini bil erbil....
 
Cevap: M.Ali Erbil'den Densizlik (!)



Sanırım hafızasında problem var.Daha ilk yarı berabere kaldık kendi sahalarında.Fair play ya da iyi ahlaktan bahsedece son takım Fenerbahçe'dir.Ezeli rakibinin sahasında poposuyla top kontrol eden kalecileri var.Anlayın siz o takımın etik anlayışını.Hiç bir zaman saygı duymayacağım bir camia.Çünkü o saygıyı hak etmiyorlar.
 
Cevap: M.Ali Erbil'den Densizlik (!)



Bunca lafı etti.

Yarın çanak korkusundan özürdileyecek.Ünal Aysal Allah aşkına çık konuş şunları sustur.
 
Cevap: M.Ali Erbil'den Densizlik (!)



TUĞBA ERBİL TEK BAŞINA ÇIKTIĞI YURTDIŞI GEZİLERİNDE KİMLE GÖRÜŞTÜ?



Avukat Çetin Yıldırımakın'ın açıklamasında en dikkat çekici sözleriyse; 'Tuğba Hanım'ın aldatmayla ilgili açıklamaları hakkında konuşmak doğru olmaz ama teklifimizi kabul etmezlerse bizim de mahkemede açıklayacağımız şeyler olacak' oldu.



Mehmet Ali Erbil'in avukatı Çetin Yıldırımakın'ın 'mahkemede bizim de açıklayacağımız şeyler olacak' cümlesinin altında Tuğba Erbil'in geçtiğimiz 2 ay içinde tek başına 4 kez yurt dışına çıktığı iddiası var.



Tuğba Erbil'in Londra'da Önder Fırat'la çekilen fotoğrafının ortaya çıkması, ailede huzursuzluk yaratmıştı. Yurt dışına daha önce de farklı zamanlarda üstelik tek başına çıkan Tuğba Erbil'in kimlerle görüştüğü bilinmiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt