M.Aydınlar: "Ligler Ağustos Sonundan Önce Oynanmayabilir" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

M.Aydınlar: "Ligler Ağustos Sonundan Önce Oynanmayabilir"


Şike soruşturması kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu'na delil niteliği taşıyan belgeler teslim edildi. Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar da bu konuyla ilgili kısa bir açıklama yaparken, "Görevde olduğumuz sürece ligler Ağustos sonundan önce başlamayacak" dedi.



Sporx.com ve Ajanslar

Futbolda şike soruşturması kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) 4 klasör belge gönderildi. TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, dün yaptığı açıklamada bugünden itibaren belgelerin kendilerine gönderileceğini belirtmişti. Özel yetkili savcılığın talimatı üzerine emniyet gönderilecek belgelerin ayrımını yaptı daha sonra da birer örneğini çıkarttı.



Hazırlanan örnekler Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince öğleden sonra Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Soruşturma savcısı Mehmet Berk izinde olduğu için yerine bakan savcı Hakan Karaali emniyetten getirilen belgeleri inceledi. Karaali incelemesinin ardından gönderilmesinde sakınca olmayan belgeleri TFF'ye gönderdi. 4 klasör belge Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerine ait araçla adliyeden çıkarıldı.



Belgeler TFF'de, kamera sistemi ve şifreli giriş çıkışı olan bir odada muhafaza edilecek.



Öte yandan TFF binasına getirilen belgeler arka kapıdan içeriye alınırken burada teslim tutanağı tutulduktan sonra incelemelere başlanacak.



Aydınlar dün olağanüstü toplanan fedarasyon toplantısında belgelerin kendilerine yarın (bugün) gönderileceğini belirtmişti.



"BEN OLDUĞUM SÜRECE AĞUSTOS SONUNDAN ÖNCE BAŞLAMAYACAK"



Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, ligin başlamasıyla ilgili kararı bu haftasonu veya hafta başında vereceklerini söyledi.



TFF İstinye Binası önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aydınlar, şunları söyledi;



"Belgeleri etik kurul inceleyecek. Etik kurul inceledikten sonra rapor verecek. Burada şike vardır, teşvik primi vardır veya yoktur diyecek. Biz etik kurulun kararına göre karar vereceğiz. Ben daha ne kadar belge geldi bilmiyorum. Biz hukukçu arkadaşlarımızla, etik kurulla görüşeceğiz. Bize 'şu kadar sürede karar verebiliriz' diyebilirlerse, biz de kararımızı vereceğiz. Ama sanıyorum bir kaç gün evrakları incelemeleri gerekir, ondan sonra biz bu kararı vereceğiz.



BU DOSYALARA SADECE ETİK KURULU MU BAKAR ?



"İstersem görürüm ama görmeyeceğim. Onlar dosyayı Federasyona verdiler. Ben bunu etik bulmuyorum. Buradaki karar yönetim kurulunun kararı. Etik kuruldan gelecek karara göre verilecek talimatları uygulamaktır. Bizim; 'Burada şike vardır, teşvik primi vardır veya yoktur' deme şanşımız yok. Bizim statümüze göre bu kararı verecek yer etik kuruludur."



BİR KAÇ GÜN İÇİNDE LİGLERİN ERTELENMESİ OLABİLİR Mİ?



"Biz bunu uzatmamak istiyoruz. Mümkünse bu hafta sonu, değilse önümüzdeki hafta başında ligleri başlatacağımız tarihin kararını vermek istiyoruz. Arkadaşlar dosyalara baksınlar, sonrasında biz bu kararı verelim. Görevde olduğumuz sürece ligler Ağustos sonundan önce başlamayacak."



Fenerbahçeli yöneticilerin dün yaptığı ziyaretle ilgili de açıklamalarda bulunan Aydınlar, "Fenerbahçeli yöneticiler ilgili olarak dün akşam söyledim. Onların şirket birleşmesi ile ilgili bir konuları vardı. Onu görüşmeye geldiler. Biz de bunu yönetim kuruluyla görüştük. Onunla ilgili olarak bilgi almak için geldiler" dedi.





Sporx.com
 
Cevap: ...Ve ligler ertelendi!



BEN OLDUĞUM SÜRECE AĞUSTOS SONUNDAN ÖNCE BAŞLAMAYACAK



anlamadim, bu cümle türkce mi
 
Cevap: Ligler Ertelenecek mi?



böyle bir adamın federasyon başkanı olması utanç verici. ben bu adama kalem bile emanet etmem, surata bak ya tipe bak ses tonuna bak. :)
 
Cevap: M.Aydınlar: Ligler Ağustos Sonundan Önce Oynanmayabilir



ne yanar döner bi adam ya habire çark ediyor :D
 
Cevap: M.Aydınlar: Ligler Ağustos Sonundan Önce Oynanmayabilir



Minareyi çalan kılıfını hazırlar durumu yani..



Bahanenizi sevsinler.
 
Cevap: M.Aydınlar: Ligler Ağustos Sonundan Önce Oynanmayabilir



Zaten bu olaylardan önce alınmış bir karar dedi bu sene geçerli olacak demedi.
 
Cevap: M.Aydınlar: Ligler Ağustos Sonundan Önce Oynanmayabilir



inanmıyorum ya ntvspordakı habere bak havalar cok sıcakmıs 5 ağustos uygun deilmiş :D
 
Cevap: M.Aydınlar: Ligler Ağustos Sonundan Önce Oynanmayabilir



Görevde olduğumuz sürece ligler Ağustos sonundan önce başlamayacak.

Istifa gelecek yakinda beyler > Fener to Bank Asya !
 
Cevap: M.Aydınlar: Ligler Ağustos Sonundan Önce Oynanmayabilir



adam ol şöyle hani akıl hocalığına gerek yoktu aysal reisin sözüne geliyorsunuz yavaş yavaş
 
Üst Alt