M.City, Alex de Souza'yı İstedi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

M.City, Alex de Souza'yı İstedi!


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok böyle teklif!

Fenerbahçe’nin 34 yaşındaki yıldızı Alex de Souza’ya İngiltere’nin dev kulübü Manchester City talip oldu.




Fenerbahçe geçtiğimiz dönemde gidenlerle gelenlerle en çok konuşulan kulüp oldu. Şike soruşturması nedeniyle bir çok önemli yıldızını kaybeden sarı lacivertliler Avrupa Kulüpleri için de adeta bir futbolcu fabrikası haline geldi.



Ancak bu ekliflerden biri vardı ki herkesi hem şaşırttı hem de hayrete düşürdü. Fenerbahçe’nin 34 yaşındaki yıldızı Alex de Souza’ya İngiltere’nin dev kulübü Manchester City talip oldu. Niang’ı almak için günlerce uğraşan Al-Sadd kulübü yetkilileri bu transferi gerçekleştirmeden önce bir futbolcuya daha ilgilerini belirttiler.



Al-Sadd kulübü yetkilileri Fenerbahçe’nin Brezilyalısı Alex’i hayranlıkla takip ettiklerini söyleyerek İngiliz kulübü Manchester City’de hisseleri olduğunu belirterek Alex’i İngiliz devine satıp satmayacaklarını sordular. Alex’in Manchester City’de rahatlıkla oynayabileceğini söyleyerek bu teklifi ileten Arap menajerlere sarı lacivertlilerin yanıtı net oldu: Bedel ne olursa olsun Alex’i kesinlikle satmayı düşünmüyoruz.



Teklifler sadece Alex ile sınırlı değildi. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile çok başarılı bir sezon geçiremeyen Dia’ya Fransa’nın Lille kulübünden tam 6 milyon Euro’luk bir teklif geldi. Senegalli oyuncu için yapılan bu teklif de reddedilirken sarı lacivertliler Dia’yı bu fiyata satmalarının mümkün olmadığını söylediler. Sarı lacivertlilerin bir diğer genç yıldızı Stoch’a da talip vardı. İspanya’nın Real Sociedad kulübü arı lacivertlilerin kapısını çalarak Slovak oyuncu için kiralama teklifinde bulundu. Bu teklif de hiç düşünülmeden reddedildi.



GÖKHAN GÖNÜL’E 4.5 MİLYON EURO



Sarı - lacivertlilerde yerli futbolculara da ilginç teklifler geldi. Milli futbolcu Gökhan Gönül’e Valencia Kulübü 3.5 milyon Euro’luk bir teklifle geldi. Ancak sarı lacivertliler bu fiyata satamayacaklarını söylediler. Bu rakamı daha sonra 4.5 milyon Euro’ya çıkartan İspanyol kulübünün bu teklifi de reddedildi. Ayrıca Avrupa kulüplerinin Kaleci Volkan ve Emre ile ilgili talepleri de bu futbolcuların tavırları nedeniyle ciddi bile alınmadı.



Maraton.com.tr



:wave::wave::wave:
 
Cevap: M.City, Alex de Souza'yı İstedi!



Alex'i ne yapacaklar. Adamlar şey gibi para var. Alex'e mi kaldılar. Lig öncesi yine haberler çıkmaya başladı.
 
Cevap: M.City, Alex de Souza'yı İstedi!



premier lig ve Alex :asd: ya swansea bile almaz bu malex'i city napıcak bunu ne salak haber bu :asd:
 
Cevap: M.City, Alex de Souza'yı İstedi!



Haber doğru ise ve o da gitmemişse dangalaklık etmiş.



Yalnız bu haberin şu kısmına sevindim.



Hani lan Quaresma veya Delgado veya Tello, Alex'ten büyüktü? He? (Tello büyük diyen br sürü Beşiktaş'lı gördüm, yok demeyin)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt