# Maarten Stekelenburg | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Maarten Stekelenburg


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer taarruzu!



Transfer çalışmaları erken başladı



627824_detay.jpg




G.Saray’ın başkan adayı Ünal Aysal, Beşiktaş’ın da gündemindeki Hamit Altıntop için düğmeye bastı. Necati Ateş’in geri döndürülmesi ve Ajax’ın kalecisi Stekelenburg için de çalışmalar sürüyor!



Galatasaray’da 14 Mayıs’ta yapılacak seçimde en güçlü başkan adayı olarak gösterilen Ünal Aysal’ın ekibi, transfer çalışmalarına erken başladı. Teknik direktör sorununu çözmeye çalışan Aysal ve ekibi, transfere de tüm hızıyla dalacak.



Başta Ali Dürüst olmak üzere, futbolla ilgilenecek olan Abdürrahim Albayrak ve Ali Gürsoy’un ilk hedefi, Beşiktaş’ın da yakından ilgilendiği gurbetçi Hamit Altıntop. Sezon sonu B.Münih ile yollarını ayırmaya hazırlanan Hamit’e ilk ciddi teklifi yapan Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş ile anlaştığı söylenen milli yıldıza cazip bir öneri sundu. Resmi teklif, seçimin hemen ardından yapılacak.



STEKELENBURG DA LİSTEDE

Cimbom’da Ünal Aysal ve ekibi göreve gelirse, kaleyi de dünyaca ünlü bir eldivene teslim edecek. Bu konuda araştırmalarını sürdüren yönetici adayları, Ajax’ta forma giyen ünlü file bekçisi Maarten Stekelenburg ile yakından ilgileniyor. Listelerinde

bir çok kaleci ismi bulunan Aysal ve ekibi, seçimin ardından göreve getirecekleri yeni teknik direktörlerinin tercihi ile bu transferi netleştirecek.



HTSPOR / Erhan TELLİ
 
Cevap: Maarten Stekelenburg



keşkeeee gelse...müthiş olur..kale sorununu kökten çözmüş oluruz..
 
Cevap: Maarten Stekelenburg



Erhan Telli lavugunun yapti haberlerine inanmam ama buna inanmak isterim sahsen... Iyi bir kaleci ama bir kay aydir sakat, önemli birseyi mi var acaba ?
 
Cevap: # Maarten Stekelenburg



Hollanda şu defans hattıyla Dünya Kupasında final oynadıysa yatsın kalksın Skatelenburg'a dua etsin.

-----------------------------Skatalenburg------------------------------

--V.Der Wiel------Heitinga-----------------Mathijsen-----G.V.Bronkhorst---
 
Cevap: # Maarten Stekelenburg



Geleceğine inanan varmı?



Adam Ajax'ın herşeyi..Şampiyon olmak üzereler,ŞL liginde oynayacak..İstenilecek bonservis miktarınıda düşünemiyorum..
 
Cevap: # Maarten Stekelenburg



Seneye Ajax'da kalmaz buyuk ihtimal Manu'ya gider Van Der Saar'dan sonra baska bi Hollandali kaleci cuk oturur yakisir . Biz sene sonu sozlesmesi bitecek olan Amelia'yi alalim fazla fazla yeter .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt