Maaşımın 1 Milyon Katını Geri Çevirdim! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Maaşımın 1 Milyon Katını Geri Çevirdim!


5a0c338dd3806c8ea8bb7f14,LRPt86MZdEKNkzgQjdxcBQ.jpg

Bir foruma konuşmacı olarak katılan Cem Yılmaz, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

‘Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum’a konuşmacı olarak katılan ünlü komedyen Cem Yılmaz, kariyeri hakkında merak edilen konulardan bahsetti.

Meslek hayatında keşkelerinin olmadığını ve sınırlarını bildiğini söyleyen komedyen Cem Yılmaz "Yıllarca televizyon programı yapmam için teklif geldi ama başarısız olacağımı bildiğim için kabul etmedim. Kendimi izlemek istemem ki. Katrilyon teklif etseler cevabım 'Hayır'. İlk reklam filminde maaşımın 1 milyon katını teklif etmişlerdi. 'Bana uygun değil' diyerek onu da reddettim" dedi.

"BAŞARILI BİR YAPIMCI DEĞİLİM"

Finansal yönden başarılı bir yapımcı olmadığını belirten Cem Yılmaz, 'G.O.R.A'dan 100 bin TL zarar ettim. Çok büyük filmlerden, küçücük zarfla para aldığımız oldu'' şeklinde konuştu.

"ONLARIN İLİŞKİSİ MEKANİK"

Hiç fan kulübü olmadığını dile getiren komedyen, "Sevilmek kadar sevilmemeyi de normal karşılıyorum. Kimseye 'Hayranlarım’ diye hitap etmedim. Sahtekâr şöhretler bu konforu yaşıyorlar, onların fanları oluyor, bilmem ne oluyor. 'Ballarım, canlarım’ diyorlar. İlişkileri mekanik" açıklamasını yaptı.

İKİ BÜYÜK SÜRPRİZ

Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazıp başrolünde oynadığı, Kıvanç Baruönü'nün yönettiği 'Arif V 216'daki 2 büyük sürpriz geçen gün ortaya çıktı. Çağlar Çorumlu, 24 Eylül 1996'da ölen Zeki Müren'i canlandırdı. Cem Yılmaz'ın oynadığı 'Arif Işık' ise Tarkan'ın meşhur 'Kuzu Kuzu' şarkısını söyledi.

OCAK'TA VİZYONDA

Cem Yılmaz, G.O.R.A'daki 'Erşan Kuneri'yi filmde yine kendi oynadı. Kadrosunda Mert Fırat, Seda Bakan, Farah Zeynep Abdullah, Ediz Hun, Tuba Ünsal, Ahu Yağtu, Zafer Algöz, Özkan Uğur ve Özge Özberk'in olduğu 'Arif V 216' 5 Ocak 2018'de vizyona girecek.

Ntv
 
Cem Yılmaz'ın yapmış olduğu tek kötü film Ali Baba ve 7 Cüceler filmiydi. Tam bir fiyasko. Geri kalanlar standartların üzerinde filmlerdir.
 
Ali Baba ve Yedi Cüceler ile Yahşi Batı dışında bu adamın filmleri fena değildi. Bence en iyileri Her Şey Çok Güzel Olacak ve G.O.R.A. tabi o ayrı konu. Bu ikisinin kalitesine ulaşan bir filmi olmadı. Hokkabaz, Pek Yakında ve Arog filmleri de fena değildi. Stand up konusunda 1 numara zaten bunun tartışılacak bir tarafı yok. Umarım bu yeni film de Ali Baba tarzı saçma sapan bir şey çıkmaz.
 
Üst Alt