Maç | Lig | Kupon - Sayfa 58 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Bro bahis eklediginde mention birakabilirmisin
Eyvallah

Efes 1/1
Real Madrid(basket) ilk yarı 1
Milano 1/1
Zalgiris-Efes 2den 1 tek maç denenebilir.

Real Madrid 2/2
Fener alt
Oly de ilk yarı 1 olur gibi.
Transfer yapabilmemiz için gerekli kaynağı sağlayacak kuponu veriyorum. Sen kaçırmazsın. @Abdurrahim Albayrak

Pınar Karşıyaka 1/1
Sevilla VAR
Rangers VAR

Rengim mention bırakayım da kuponlar 3te 0 :D Eren Derdiyok ıskasından beter ıskalamaşım dürüst olmam gerekirse.
 
16.03.2019 Süper Lig Analizi ve Kuponu

Atiker Konyaspor - Çaykur Rize

Rize ikinci yarının başlaması ile birlikte sadece Fenerbahçe'ye kaybetti ki 10 kişi kalmasalar muhtemelen kaybetmeyeceklerdi. O kadar puan toplamalarına rağmen henüz rahatlayamadılar. Göztepe ile aralarında sadece 4 puan bulunuyor. Konya ise son 6 maçında 4 beraberlik 2 mağlubiyet aldı. Bu maçta Yatabare ve Jahovicin oynaması zor gözüküyor. Fofana ise sarı kart cezalısı. Son 6 maçında 5 gol atabilen bir takımın en önemli hücum oyuncuları bu maçta oynayamayacak. Rize'nin formunu da göz önüne alırsak bu maça 02ÇŞ veya direk 0 girilebilir.
Tahmin : MS:0 - MS:02 ÇŞ

Akhisarspor - Kasımpaşa


Küme düşmesine neredeyse kesin gözüyle bakılan Akhisarspor son 4 maçında 2 galibiyet alarak umudunu sürdürmeye devam ediyor. Kaybettikleri maçlarda da Galatasaray'a son dakikada kaleci hatası ile ve öne geçtikleri maçta Trabzonspor'a tek farklı kaybettiler. Kasımpaşa ve Alanya maçını ise kazandılar. Özellikle Alanyaspor maçında yaptıkları geri dönüş kendilerine mutlaka bir özgüven sağladı. Kadro kalitesi Süper Lig kalitesinde olmasa da Manu, Regattin ve Bokila ile skor üretmeye çalışıyorlar. Kasımpaşa ise son 2 maçında 2 beraberlik alarak küçükte olsa nefes aldı. 2. yarının en kötü takımı durumundalar. Trezeguet birşeyler yaparsa Kasımpaşa skor üretebiliyor. Koita'nın bu maçta oynaması zor. Akhisar kaybetmez. Sistem kuponları için direk 1 girilebilir.
Tahmin: MS:1

Erzurumspor - Trabzonspor


Haftanın sonuç anlamında tahmini en zor maçlarından. Düşme korkusunu iyice hissetmeye başlayan Erzurum için çok önemli bir maç. Direk rakipleri Bursa ve Göztepe; Galatasaray ve Beşiktaş ile oynuyor. Maç başına 1 gol ortalamayla oynayan Erzurum, savunmasına bir türlü çare bulamadı. Egemen Korkmaz tek başına direnmeye çalışıyor ancak takımla antremanlara çıkmayan Egemen'in oynaması zor gözüküyor. Trabzonspor ise Rodallega, Nwakaeme ve Ekuban ile skor üretmekte zorlanmasa da, savunmada çok aksıyor. Bu maçta galibiyete yakın taraf gibi gözükselerde, taraf bahsinden uzak durmakta fayda görüyorum. İki takımında skor bulacağı bir maç bekliyorum.
Tahmin: KG Var.

Beşiktaş - Göztepe


Göztepe için tehlike çanları çalmaya başladı. Özellikle son Kasımpaşa maçında oynanan kötü futbol ve yaratacılıktan uzak oyun endişelerin artmasına sebep oluyor. Gol bulmakta oldukça zorlanan Göztepe'nin en golcü oyuncusu 8 gol ile Yasin Öztekin. Uzun süredir ilk 11 oynamadığını düşündüğümüzde, Göztepe'nin gol yollarında nasıl problem yaşadığını daha iyi anlayabiliriz. Beşiktaş'ın ise sorunları saha dışında zirve yapmış durumda. Hafta içinde Gökhan Töre'nin 9, Karius'un ise 4 aydır maaş alamadığını açıklayıp üstüne FİFA'ya şikayet etmesi kulübü iyice karıştırmış durumda. Ancak karşılaşabilecekleri en makul takımlardan biri ile oynayacaklar. Üstelik maçın Beşiktaş'ın evinde olması ve Burak Yılmaz ile Ljajic'in formunu da düşünürsek bu maçta sürpriz çıkması zor gözüküyor. Tercihim Beşiktaş galibiyeti üzerine olacaktır. Ancak taraf bahsine girmek istemeyenler 2-3 gol seçeneğini de düşünebilirler.
Tahmin : MS:1 - TG:2-3

Antalyaspor - Alanyaspor


Haftanın çekişmeli maçlarından. Oynadığı son 4 maçta sadece 1 galibiyet alan Antalyaspor'un savunması çökmüş durumda. 4 maçta kalelerinde toplam 11 gol gördüler. Karşılığında ise 4 gol atabildiler. Galatasaray maçında forma giyemeyen Sangare bu maç ile birlikte 11'e geri dönüyor.
Alanyaspor ise oynadığı son 4 maçtan 3 galibiyet çıkardı. Sergen Yalçın ile çıkışını sürdüren Alanyaspor'da Papiss Cisse ve Efecan'ın yüksek formu göze çarpıyor. Bu maçta taraf bahsinden uzak durulması gerektiğini düşünüyorum. Her iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.
Tahmin : KG Var

Süper Lig Kuponu


Beşiktaş - Göztepe : 1

Antalyaspor - Alanyaspor : KG Var

Erzurumspor - Trabzonspor : KG Var

Bol Şans ;)
 
Hırvatistan - (1h)Azerbaycan = MS 1 ORAN:1.25
Portekiz - Ukrayna = MS 1 ORAN:1.25
Kuzey İrlanda - Estonya = MS1 ORAN:1.30
TOPLAM ORAN : 2.0

Bu kupona 250 basmayı düşünüyorum arkadaşlar. Ne diyorsunuz ?
 
Üst Alt