Maça Doğru | Antalyaspor – Galatasaray | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Maça Doğru | Antalyaspor – Galatasaray


558.jpg

Galatasaray, 10 Eylül Pazar günü Antalyaspor’a Antalya Stadı’nda konuk olacak... Saat 20:00’de başlayacak olan karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Hakan Yemişken yapacak. Maçın 4. hakemi ise Koray Gençerler olacak. Karşılaşma beIN SPORTS 1’den yayınlanacak.


İki takım bugüne kadar Süper Lig’de 42 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray bu maçların 14’ini kazanırken, 10 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Antalyaspor ise 7 maçtan kazanarak ayrıldı. Galatasaray, Antalyaspor ile deplasmanda oynadığı 21 karşılaşmanın 13’ünü kazanırken, 5 maç berabere, 3 maç ise Akdeniz ekibinin galibiyetiyle sonuçlandı. İki takımın Süper Lig’de oynadığı son 8 maçta ise 33 gol atıldı.

Sezona, Kayserispor’u 4-1, Osmanlıspor’u 3-1 ve DG Sivasspor’u 3-0 yenerek başlayan Galatasaray, bu maçı da kazanırsa Kasım 2011 - Ocak 2012 arasındaki 9 maçlık seriden bu yana en uzun galibiyet serisini elde edecek. Antalyaspor ise bu sezon oynadığı maçlarda Beşiktaş’a 2-0 yenilirken, Akhisar Belediye ile 2-2, Yeni Malatya ile de 1-1 berabere kaldı.

galatasaray.org
 
Ilk ciddi anlamda zor macimiz olacak insallah anlimizin aki ile cikacagiz bu mactan 1:0 olsum bizim olsun yeteri gözümüz futbol görsün

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Üst Alt