Maça Doğru | Galatasaray-Medipol Başakşehir | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Maça Doğru | Galatasaray-Medipol Başakşehir


1212520626bb419bb67e53f7a218ebe1.jpeg


Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 29. hafta mücadelesinde 15 Nisan Pazar günü saat 19:00’da Medipol Başakşehir ile karşılaşacak.

Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak olan mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Kerem Ersoy yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Koray Gençerler görev alacak. Karşılaşma beIN SPORTS 1’den canlı olarak ekrana gelecek.

İki takım bu mücadeleyle birlikte ligde 20. kez karşı karşıya gelecek. Bu maçlarda Galatasaray’ın 9’a 6 galibiyet üstünlüğü bulunurken 4 maç ise berabere sonuçlandı. Galatasaray rakibine karşı en farklı skorlu galibiyetini 3 Ocak 2012’de 4-1’lik skorla elde ederken Medipol Bşakşehir sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı 5-1 kazanmıştı.

Geride kalan 28 hafta sonunda 59 puan toplayan Medipol Başakşehir haftaya lider girerken; 57 puanı olan takımımız 28 hafta itibarıyla ligin ikinci sırasında yer aldı.

Türk Telekom Stadyumu’nda yaptığı son 20 resmi maçta 18 galibiyet ve 2 beraberlik alıp yenilgi yüzü görmeyen Galatasaray’da bu maç öncesi 4 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Serdar Aziz, Sofiane Feghouli, Maicon ve Sinan Gümüş, Medipol Başakşehir maçında sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

Kaynak: galatasaray.org
 
Üst Alt