Maça Doğru | Osmanlıspor - Galatasaray | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Maça Doğru | Osmanlıspor - Galatasaray


0f029726ff744591a8d7e9662754d183.jpeg

Süper Lig İlhan Cavcav sezonu ilk hafta maçında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda Kayserispor’u Tolga Ciğerci, Younes Belhanda ve Bafetimbi Gomis’in (2) golleriyle 4-1 yenen Galatasaray, 19 Ağustos Cumartesi Günü sezonun ikinci hafta maçında Osmanlıspor’a konuk olacak.

Saat 21:45’te başlayacak olan mücadele Osmanlı Stadı’nda oynanacak. Mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Halil Umut Meler’in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve İlker Takpak yapacak. Karşılaşmada 4. hakem olarak ise Barış Şimşek görev alacak.

Mücadele beIN SPORTS 1’den canlı olarak ekrana gelecek.

İki takım arasında oynanan maçlarda Galatasaray’ın 7’ye 2 galibiyet üstünlüğü bulunurken 5 karşılaşmadan ise taraflar beraberlikle ayrıldı.

Geride bıraktığımız sezon da hesaba katıldığında teknik direktör Igor Tudor önderliğinde ligde oynadığı son 5 maçı kazanan Galatasaray, hem Hırvat çalıştırıcı dönemindeki en uzun galibiyet serisini yakaladı hem de şampiyonlukla tamamlanan 2014/15 sezonundaki 6 maçlık seriden bu yana elde ettiği en uzun seriye ulaştı. Galatasaray ayrıca deplasmandaki son 3 lig maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı.

Ligde evinde oynadığı son 10 maçta galibiyet yüzü göremeyen ve bu maçlardan 3 beraberlik, 7 yenilgi ile ayrılan Osmanlıspor ise kulüp tarihinin iç sahadaki en kötü serisini yaşıyor. Ayrıca geçen sezon da hesaba katıldığında Osmanlıspor’un ligde oynadığı son 6 maçı kaybettiği göze çarpıyor. Bu da Ankara ekibinin lig tarihindeki en kötü serisi olarak istatistiklere yansıyor.

Bireysel futbolcu istatistiklerine baktığımızda ise takımımızda Martin Linnes’in yaptığı gol katkıları dikkati çekiyor. Galatasaray’ın ligde attığı son 7 golden 3’ünde Norveçli futbolcu asistleri ile gollere katkıda bulundu. Geçtiğimiz sezon Fransız ekibi Marsilya’da forma giyen Bafetimbi Gomis ise çıktığı son 6 lig karşılaşmasında 6 gol, 2 asist üretiminde bulundu. Takımımızın yeni transferlerinden Fernando da Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu ilk hafta maçında gösterdiği performansla istatistiklerde ön plana çıkan isimlerden biri oldu. Fernando, Kayserispor karşılaşmasında attığı 75 isabetli pas ile ilk hafta maçlarının ardından en fazla isabetli pas yapan ikinci oyuncu olarak istatistiklerdeki yerini aldı.

Galatasaray.org
 
Üst Alt