Maçın Kahramanı Mariano Konuştu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Maçın Kahramanı Mariano Konuştu!


1523817130064.png

Galatasaray'ın Başakşehir'i 2-0 mağlup etti maçta ilk golün sahibi Mariano, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Mariano'nun açıklamalarından öne çıkanlar:

"Bu maçın ne kadar önemli olduğunu, belki de sezonun finali olduğunu biliyorduk. Bu hafta galip gelmekten başka hiçbir şansımız yoktu. Şampiyon olmak istiyorsak anahtar bir maçtı ve öyle başladık, öyle oynadık."

"50 bin kişinin önünde oynadık. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Taraftarımızla bütünleştik ve maçı kazandık."

"Top bana geldi, içeri doğru bir dripling yaptım. Bafe yolumu açtı ve kale önümdeydi. Sol ayağım güçlü ayağım değildi ama denedim ve muhteşem bir gol oldu."

TRT Spor
 
Bizim sıkıntımız şudur ki "karakterli" futbolcumuz yok! Kendinden emin sorumluluk almayı bilen anlamında söylüyorum. Saçma sapan ortalarla top şişireceğimize saçma sapan şut denemeleri yapılmalı. Ceza sahasında madem çoğalamıyoruz dışından şut çekelim uygun olan her fırsatta.

Takım resmen Gomis'e gol attırmaya odaklanmış. Pozisyonun tekrarını izleyin. Gomis heyecanla top bekledi Mariano'nun şutu öncesinde. Belhanda kötülemek için söylemiyorum ama o şutu dün Belhanda çekmezdi. Golden sonra Belhanda'nın iki şut denemesini görseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Gelecek haftalarda daha cesur olacaklar. Vur şut çek. Elbet biri geçer. Geçmese seker. Gomis tamamlar.
 
Üst Alt